En söndag bara

Postat den 05 april klockan 14:10 i Vardagssnack,

Okej, jag har sovit ca 11h tre nätter i rad. Fortfarande trött som ett barn klockan 21 på kvällarna. Jag behöver väl sova. 
 
Jag kan inte riktigt säga om det är avslappnande eller stressigt att ha långhelg. En del av mig tar dagen som den kommer och en annan del tänker på allt jag skulle kunna ha gjort och hunnit med nu dessa dagar. Jag gör inte så mycket mer än att bara ta det lugnt, läser tidningar jag inte hinner med annars, läser bloggar, städar, pysslar med saker jag inte vanligtvis tar mig tid att göra och ja, bara tar dagen som den kommer. Tog mig en grundlig tur bland butikerna i Kållered köpstad häromdagen så jag inte missat något där, jag går promenader och spanar in alla nya balkonginredningar för att få inspiration till min egen, kollar ikapp tv-serier och försöker inbilla mig att det är sunt att göra icke-måsten även om jag borde göra massa annat. 
 
Inte så händelserikt här med andra ord. Men detär ju skönt. Idag ska jag försöka ta mig tid till att sy upp mina arbetsbrallor. Det funkar bra att vika upp benen på dom men jag tror det ger ett bättre intryck, och inte ett så "tillfälligt" intryck, att ha dom lagom långa när jag är på praktiken.
 
Och ja, det var väl det. Jag får väl fixa till det sista på designen idag med. Fick en ny bakgrund och snöupphåll häromdagen iallafall. Hajdå!