Godnatt! O.o

Postat den 31 januari klockan 20:09 i Vardagssnack,

Jag har börjat med en tuff grej det senaste. Egentligen har det hållt på ganska länge, men nu är det mer än vanligt. Jag sover dåligt. Jättedåligt. Och inatt var det inge kuligt alls. Jag kan säga som så att när jag kom hem från skolan idag och skulle pigga upp mig med en kopp kaffe blev jag helt... jag vet inte, det kändes som om jag hade sålt smöret och tappat pengarna när jag upptäckte att jag hade kokat kaffe utan kaffefilter... Det var inte gott eller uppiggande någonstans.

Tänker iallafall nu glutta på Biggest Loser. Äta ägg och dricka mig till lite kvällsro (och för er som är lite efter finns det ett ört-te från Friggs som heter just kvällsro). Sen ska jag försöka somna tror jag. Det brukar gå bra med min favorit godnattbok - M2000 Compact Marknadsföring heter den. Kanon! Man blir trött supersnabbt ^^

Hejj!

Japp

Postat den 29 januari klockan 08:19 i Vardagssnack,


Jag har många granar hemma hos mig. Faktum är så är det i princip det jag har. Därför får ni bara se granar hela tiden på bilderna..

Och... En annan sak när jag ändå håller på.

Postat den 28 januari klockan 22:03 i Vardagssnack,

Till alla i min omgivning! Förlåt för att jag inte umgås med er tillräckligt ofta. Jag har lite kriser till och från. Och lite annat jag inte vill dela med mig av här på bloggen. Jag hoppas på förändring snarast. Stå ut, snälla!

Och... Jag får ju inte glömma!

Postat den 28 januari klockan 22:00 i Vardagssnack,

Jag gillar dig Johan! <3

Lite sjukligheter

Postat den 28 januari klockan 21:58 i Vardagssnack,


En gosig huvudvärk har hittat till mitt huvud. Alltså, en extrem huvudvärk. Den kom successivt och ganska snabbt. Och ont i öronen har jag också. Det var precis som.. för någon dag sedan. Huvudvärk, illamående och öronont. Men jag antar att det bara är förkylningssymtom? Right?

Idag har jag arbetat jättemycket med mitt projektarbete. Funderat och finurlat. Och studerat lite effärjuridik (prov på måndag). Fram till nu ungefär, och nu ska jag lägga mig. Dels för att få bort mina sjukligheter, dels för att jag ska upp och jobba imorgon. Så, godnatt!

Vårlängtan

Postat den 28 januari klockan 14:08 i Vardagssnack,

Hej. Helt seriöst: Snö/Vinter = deprimerad Sara. Längtan till våren får mig att gå upp ur sängen på morgonen förmiddagen. Typ. Att städa och klassa städningen som vårstädning piggar upp som tusan! Jag har dragit ner perisennerna i mitt rum för att slippa se snön... Haha, borde jag prata med någon om min problem?

Lite inspiration och motivation från min sida.



Idag förutom VÅRstädningen blire till att plugga. Två prov nästa vecka, ett prov veckan därpå. Ett projektarbete som tar tid as hell och bara bråkar med mig. Ska försöka hinna med att tvätta lite. Och ösa Laleh i hela huset. Hej!

Sjung

Postat den 25 januari klockan 21:17 i Vardagssnack,


Bildkälla
Du kan ju klicka på bilden och lyssna lite.
Megabra. Jag gillar Laleh. Jag har börjat göra det.
Nya skivan som släpptes idag för er som är lite efter ^^


Grangrannar

Postat den 25 januari klockan 08:17 i Vardagssnack,


Den passade

Postat den 24 januari klockan 22:33 i Vardagssnack,



Och nu ska den få ligga och damma någonstans fram till 5 juni

Mitt på ljusan dan, faktiskt

Postat den 24 januari klockan 22:15 i Vardagssnack,


Hushållssyssla

Postat den 22 januari klockan 14:46 i Vardagssnack,


Idag har min pappa skottat snö.

Zebraträd

Postat den 22 januari klockan 13:59 i Vardagssnack,


Mina träd hatar också snö. Precis som jag. Då brukar dom leka att dom springer omkring på en varm savann och är zebror. Så tror jag att det är iallafall :).



Alltså.. jag ÄR ett charmtroll

Postat den 19 januari klockan 22:05 i Vardagssnack,

Klicka någonstans på den här meningen ^^

Sneak peak på en absolut inte färdig hemsidedesign :)

Postat den 19 januari klockan 20:20 i Festligheter,



Och för er som inte hänger med i svängarna: Detta är min projektarbete. Och småföretagande-arbete. Jag ska starta och leka företag lite granna. Gud så mycket man lär sig på tre år! :S Nu ska bara allt som står i böckerna in i praktiken också... Lätt som en plätt? :)

Jippiyao VS Jippiyey

Postat den 19 januari klockan 19:23 i New in,

Lika svårt som det är att välja om man ska har rubriken jippiyao eller jippiyey, är det att välja om man ska hurra eller inte hurra för att jag har arbetat med mitt projektarbete i princip heeela dagen lång. Såklart jag hurrar för projektarbetet! Dels för att det är superkul, och dels för att jag kommit superlångt (med det jag ligger efter) :D Men... det är ju något annat som har kommit i kläm bara för jag använt tiden till projektarbetet.. Nämligen filosfihemtenten. Som ska vara inne imorgon(!!). Bah -.- Jag har hört att man ska spara det roliga till sist, men inte ibland blir det inte riktigt så...

Annars så är jag lite kräkig (illamående på Saraspråket). Har även lite huvudvärk och är lite frysig. Usch! Jag känner för att klaga och tjosta och pusta och sucka på alla som går förbi mig. Jag har tydligen lyckats bra för alla har åkt ifrån mig nu. Aloone at tha house! Yao bitches. Och det var inte riktigt sant. Men visst trodde ni mig? Jag råkar bara vara ensam hemma ändå.. Och sällskapsjuk som jag är så har jag ritat gubbar påp fingertopparna jag kan prata med.

Förresten! En dag kom det en låda hem till mig. Det var idag.

Fylld med massor av nagellack :D Wiie. Jag tror jag bestämt för sätta nagellacksinköpsförbud på mig igen :(

PS. Jag känner att det här inlägget blev lite... halvseriöst bara -.- Höh.

Bojkotta vintern!

Postat den 18 januari klockan 19:24 i Vardagssnack,

Japp, tre inlägg på raken nu ikväll. TYP. Jag springer omkring hemma och fryser stjärten av mig. Och fötterna. Virade en halsduk runt halsen och drog på mig mina färggladaste varma sockar jag har. Tänkte bojkotta vintern och låssas att det är vår nu. Drömma mig bort i dagdrömmarna om att jag fått mina första vårfräknar och att jag sittar i solen i t-skirt. Ha på mig Converse utan att frysa om fötterna och lyssna på musik med fart i. Vidare i drömmen fyller jag år, och knappa två månader senare tar studenten. Det är mycket att se fram emot den närmaste tiden! Men tills vidare:


"Ju mer jag fattar att jag inte fattar, ju mer fattar jag"

Postat den 18 januari klockan 18:48 i Tänkvärt,


Om att sluta "ha allting, bara för att"

Postat den 18 januari klockan 18:30 i Vardagssnack,

Okej, för min egen skull: Dags att trappa ner! Sen jag kom hem har det tagit mig två timmar av intensivt koncentrerande att kolla igenom allt (mail, bloggar, hemsidor, communities och allt vad det heter). Två timmar! Intensivitet! (Och där är inte detta inlägget inräknat) Alltså... Jag tänkte "bara" kolla allt och sen sätt igång med pluggandet. Men nu är jag helt mör i huvudet så... jag är inte direkt jättetaggad på att sätta igång...

Iallafall så tänkte jag också att: "nu får det vara nog!". Det är nämligen så att jag är medlem på väldigt många sidor bara för att "alla andra" är det, inte för att jag personligen tycker att det är kul. Och dessutom så kan jag inte bara vara passiv på dessa sidor för då helt plötsligt får jag en stämpel i pannen om att jag är t r å k i g. Och det vill jag ju inte vara... Så, [wått'ta'fack]. Jag säger upp mitt medlemskap på diverse sidor med hopp om att få tiden att räcka till andra grejer än bara "det roliga". Två timmar är ju faktiskt ganska lång tid... Faktum är så är det så lång tid att "det roliga" nu har bytt klang är numera mest ångestfyllt. Inte så kul.

Inte mycket till plugg innan jag mörat av mig. Nu ska jag ta bort medlemskap! Tjoflöjt.

Kväll, typ

Postat den 16 januari klockan 21:59 i Vardagssnack,



Jag fixade inte att lägga mig innan tio igårkväll, det kommer jag inte fixa idag heller. Om någon undrar :) Mera bilder från promenaden för övrigt.

Kompisar

Postat den 16 januari klockan 16:49 i Vardagssnack,


Jag gick en sväng, på en stig

Postat den 16 januari klockan 15:38 i Vardagssnack,


Kvällsinlägg, typ

Postat den 15 januari klockan 21:56 i Vardagssnack,

Man känner sig ganska nöjd när man har hunnit med mycket under dagen. Jag gör det iallafall. Nu ska jag lägga mig. Mina nya grej är att ligga till sängs vid 10. Har inte lyckats på en vecka, men nu har jag faktiskt 5 minuter på mig ;). Tidigare dagar har jag faktiskt lagt mig strax efter så... det får duga. Shitt nu är det bara fyra minuter kvar :O. Godnatt med er!

Hjälp tack! :)

Postat den 15 januari klockan 20:35 i Vardagssnack,

Jag tänkte utnyttja er lite, hoppas det är okej? :) Det är som så att jag går sista året på gymnasiet och ska nu göra mitt projektarbete. Jag ska starta ett företag! I denna uppgiften ingår bl a att göra en marknadsundersökning och tänkte att ni kanske kuna svara på den?

Själva undersökningen är bara 10 frågor lång och tar ca 2 minuter att göra. Jag skulle verkligen bli SUPERGLAD om ni kunde tänka er att ta den tiden till mig (A).

Under sökningen hittar ni på denna länken: http://www.surveymonkey.com/s/X62YNRM

Om ni känner att ni har lite extra tid sen eller bara vill vara allmänt jättesnälla för ni mer än gärna dela med er av länken till er nära och kära. T ex på bloggen, eller via mail, eller på nåt annat sätt :)

Tack på förhand!

TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Postat den 15 januari klockan 12:18 i Vardagssnack,

Okej, jag som trodde det skulle strööömma in bidrag till tävlingen, men... njaa, inte direkt alltså. (Och nej, det trodde jag inte alls :) ). Den som var närmast rätt och som också är vinnare är *trummvirvlareftertrummvirvlarsomaldrigtarslut* RASMUS! Yeeeeey, grattis till dig! :)


Och om ni inte tyckte det var kul så kan ni komma till Rasmus här istället.


Hihi, eller här :)

TÄVLING! och städplaner..

Postat den 14 januari klockan 12:42 i Vardagssnack,


Goddag! Den här bilden bär på en (inte särskilt) lång historia! Men jag ska ta den kort versionen, jag lovar :). Stökigt på golvet ser ni att jag har och tror det eller ej så är det faktiskt så stökigt i hela mitt rum O.o Jag har inte lagt dit massa saker för att det ska se stökigt ut.. Nej, stökigt är det, och bara för att ni ska tro mig lite mer så har jag även tagit en bild en större del av rummet... -.- Som finns längre ner i detta inlägget...

Angående bilden.. (Ni kan ju förretsen ignorera att jag står och lutar mig bakåt så det ser ut som jag putar med magen... :S) Nu när jag har en fin kamera så vill jag ju använda den, så därför ritade jag upp en fin bild i huvudet om att jag skulle stå och se ledsen ut när jag pekade på allt det stökiga. Men tydligen var jag inte så duktig på att agera, så jag fick hjälpa bilden lite på traven... Men det syns ju knappt att jag har ändrat nåt, eller hur? :) Ni kan ju försöka gissa vad det är jag har ändrat! Vinnaren vinner en länk i min blogg (om vinnaren har blogg eller någon hemsida förstås...) Annars ska jag se till att vinnaren får ett kanonpris ändå! Mohahah. Lycka till med tävlingen nu då! Tävlingen pågår tills... någon gång i framtiden :)

Nu får jag sätta igång med att städa tror jag. Det var faktiskt, tro det eller ej, hela detta inlägget var till för från början!


Lite kaffe, lite choklad

Postat den 13 januari klockan 16:21 i Mat/Dryck,


Hej, om man använder min kamera kan det så ut såhär

Postat den 12 januari klockan 18:57 i Mat/Dryck,


Det är min mat som jag åt idag. Jag stekte paprikan och tomaterna! Finurligt va? :) Gott var det iallafall. Heido!

Det där med tulpaner

Postat den 11 januari klockan 16:32 i Vardagssnack,

Jag har kommit på en bra sak med att fylla år i januari! (Själv är jag aprilbarn, men ändå.) Då skulle man bli bombaderad av tulpaner på sin födelsedag. Tänk er en massa tulpaner i färgglada färger med ljusgröna själkar i genomskinliga vaser. Åhhh, så vackert! :) Och lite solsken på blommorna skulle vara pricken över i:t! (Tyvärr har jag ingen bild på tulpaner så ni får använda er fantasi eller klicka [här])

Man vet att man är glad när man inte bryr sig om att man är ful som stryk

Postat den 11 januari klockan 15:36 i Vardagssnack,


Vårkänslor idag!

Postat den 11 januari klockan 14:47 i Vardagssnack,

... synd att det inte har legat snö på marken i tre månader så det är dags för våren att kika fram. Mycket synd faktiskt! Lite sol och sådär skulle kunna bli vardag nu tycker jag!

Idag är en såndär bra dag. Inte nog med att jag har lunchat med la bojjfränd (japp, mycket häftigt att skriva så) så har jag även varit och hämtat ut objektivet till kamerahuset jag hämtade ut igår. Och ja, några bilder har jag faktiskt lyckats åstadkomma ^^ Fast dom får ni se sen! (När jag har pluggat klart... -.-). Hej Space!

Peace!


Mormorsrutor och ny termosmugg

Postat den 09 januari klockan 21:18 i Vardagssnack,


För ett par år sedan fick jag för mig att jag skulle virka maaaassa mormorsrutor som så småningom skulle sättas ihop till ett överkast eller filt/pläd. För ett par år sedan blev det aldrig av, men igår gick starten och jag har nu virkar hela sju stycken. Fina va? :) Jag ska eventuellt köpa en ljusgrön färg också, men först ska jag göra sluta på dom gråa, rosa och svarta :)

Dessutom har jag köpt en ny termosmugg :) Lagerhaus har haft dessa aplänge och jag har länge tänkt köpa en, men helt plötsligt hade inte Lagerhaus dessa längre... Jag blev smått superglad när jag var inne i Lagerhaus i Knalleland och såg EN mugg stå kvar på hyllan :D

Nu är klockan sex, snart

Postat den 04 januari klockan 17:58 i Vardagssnack,

Tro mig när jag säger att man tröttnat på att läsa blogginlägg efter drygt 400 stycken... Jag har ÄNTLIGEN läst allihopa. Det har tagit mig sisådär hela dagen bara.... -.- Har visserligen hunnit med att kolla på Biggest Loser också. Och nu har jag kommit på att klockan är sex och att det är hög tid att göra mig iordning lite granna. Det väntas bio med Elin :) 2 tim och 38 min skulle det visst ta att titta på The girl with the dragon tattoo. Hejhopp!

Är det ett I-landsproblem att vilja bli fattig?

Postat den 04 januari klockan 13:44 i Vardagssnack,

Jag kräks snart, så mycket vill ha det som är konsekvensen "bli fattig". BAAH!

Update: Ja okej, den meningen var inte direkt att leka med.. Men såhär va (utan att avslöja för mycket): Jag vill ha något så mycket att jag tror jag kan kräkas. Skaffar jag det jag vill ha blir jag fattig. JÄÄÄTTEFATTIG! Det var ungefär var jag skrev i meningen ovan... :)

Busy Women

Postat den 04 januari klockan 12:05 i Vardagssnack,

En vecka var vårat internet och hemtelefon borta, på grund av att det blåste så fasligt här. Inte ens internet på mobilen funkade -.- Det mobila bredbandet funkade sådär till och från, dock inte alls i mitt rum. Jag har suttit och spelat Sims dagarna igen, typ. Så nu kan jag alla karriärer, fått typ 50 barn, sammanlagt. Byggt 10 hus (eller nåt i den stilen) och bara varit allmänt framgångsrik. Dessutom har en tv hittat till mitt rum, så när jag tröttnat på att spela Sims vid datorn så sitter jag på sängen och spelar Rachet och Clank 2 på mitt Playstation. Eller sjunger Singstar. Eller spelar Giutar Hero. Ni förstår att jag har mycket att göra?

Men det jag egentligen vill komma fram till är att eftersom jag varit borta så hiiimlans länge från det uppkopplade livet så är det ett par stycken som uppdaterat sina bloggar ett antal gånger.. Och eftersom jag är som jag är så kan jag ju inte bara strunta i att läsa. Nu har jag suttit i en timma och kommit igenom drygt 50 inlägg (jag har haft ett vansligt tempo ska jag säga!) så jag är helt trött i huvudet. Och gissa vad? Nu är det bara 368 inlägg kvar att läsa -.- Och för att lägga grädde på moset så är det ingen som tänker på mig utan bloggarna fortsätter och skriver nya inlägg hela tiden :P Så även om jag läst ett inlägg så är det någon som har skrivit ett nytt... Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... Haha O.o

Det var allt jag hade att säga för nu. Hejdå! :)

Lite sommarminnen

Postat den 04 januari klockan 01:11 i Vardagssnack,



Rasmus. Vi ser ganska roliga ut. Ganska söta är vi till och med! Haha :)

Hejhoppfadderalla!

Postat den 03 januari klockan 12:04 i Vardagssnack,

Hej kompisar. Mitt internet har legat nere ett tag. Jag har tappat räkning på hur mångar dagar det var. Men strunt samma. Nu verkar internet vara tillbaka igen. Yeeey! :) Det är lite obehaligt att vara utan internet så länge... Om någon undrar.

Nu hinner jag inte skriva mer, ligger efter med maaassa avsnitt från alla möjliga program på tv och dessutom har jag inte slösurfat omkring på länge, så jag har att göra idag. Hejsvej!