Katy Perry - Last Friday Night

Postat den 31 juli klockan 18:53 i Musik/Film/Worldwideweb,

Ni har väl inte missat videon? Hahaha. Missa inte slutet :)


"Rebecka Black as... herself"
HA HA

Grekland pt 1

Postat den 30 juli klockan 12:53 i Utflykter/Resor,


Det här är vad jag har levt med i en veckas tid. Dom första bilderna är nu i datorn men jag känner att jag få ta itu med dom senare. Just nu är jag bara trött trött trött och vill sova. Det tar på krafterna att vara utomlands vet ni :P. Himlans fint vatten att snorkla i och massa trevliga djur och växter att inspektera :)

Hemma!

Postat den 30 juli klockan 09:58 i Utflykter/Resor,

Vad konstigt det kändes att vakna upp och inte vara genomsvett. Det känns helt okej måste jag erkänna :P En annan konstig grej var att när jag tittade ut fanns en skog full av löv- och barrträd. Det känns också helt okej. Det är verkligen som man säger; Borta bra men hemma bäst. En vecka i Grekland har gjort sitt. Jag saknade dock den behagliga temperaturen (alltså den temperatur som inte gör att man svettas så fort man bara andas), sena ljusa kvällar, alla här hemma och diverse annat. Men för att sumera veckan lite kort så har jag haft det sjukt bra. Varmt och fint väder varje dag, många utflykter och en del shopping. Bilder kommer att såklart dyka upp, med tiden ;). Får se hur pang på jag är att göra det idag, men det märks ^^ Ha en fin dag!

Då var det dags att ge sig av

Postat den 22 juli klockan 15:54 i Utflykter/Resor,


När detta inlägg publiceras sitter jag på flygplanet mot Zakynthos. Runt 4,5 timmar skulle det tydligen ta så det är ju inte så farligt :) Dessutom är det direktflyg och inte allt för lång bussresa när vi väl är på plats så det ska nog bli super. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att ni får ha det så bra i Sverige utan mig :P Typ... okej, det var ju bra sagt av mig... Haha. Men... Jaja, bli lite avundsjuka och var glada ändå ^^ Hejspace!

Fjärilsbomb

Postat den 21 juli klockan 12:50 i Vardagssnack,


Precis som igår hamnade några fjärilar på bild. Vi har en buske/blomma i rabatten där fjärilar och humlor står i kö för att få sniffa i. Hur många som helst finns det. Bra för mig som inte har så myckt tålamod när det gäller att fota saker som blir dåliga och sen måste vänta 800 år för att eventuellet få samma chans igen.




Lite nytt i garderoben

Postat den 21 juli klockan 09:12 i Vardagssnack,


(bildkälla)

Mina nya bikinisar från Stadium, 49 kronor/del

Varför alla dessa bildkällor på senare tid och inte egna bilder kan man undra sig? Jo, som känt håller jag på att greja om i mitt rum (vilket tar lång tid eftersom jag inte gör allting på löpande band utan lite då och då när det passar). Min "riktiga" dator, alltså min bra dator, står i ett hörn med delarna lite huller om buller och tar så lite plats om möjligt i ett annat rum där även alla mina andra grejjer och möbler står. Jag sitter med min minilaptop och bloggar och kollar det viktigaste, såsom mailen och facebook :P Och.. den är fruktansvärt långsam och den skulle bli ännu långsammare om jag la in massa bilder i datorn, som jag dessutom hade velat ha ett redigeringsprogram till och... Ja, ni fattar grejjen. Så därför löser jag det hela med att låna mindre bilder från internet som inte tar så stor plats och är "färdigredigerade". Det är väl bättre än inget alls? Det tycker jag iallafall :) Men detta är ju bara tillfälligt, som tur är ^^

21:48:44

Postat den 20 juli klockan 21:48 i Vardagssnack,


Mamma kom och väckte mig två timmar senare... Skönt att få sova lite mitt på dagen ^^ Haha. Hann med att fota lite innan vi (jag, mamma och pappa) halvspontant efter middagen åkte till Allum. Fick med mig två bikinisar och en klänning hem som blir lagom att ta med till utlandet. Jag har inte riktigt förstått ännu att jag ska iväg. Med andra ord har jag inte ens börjat funderat ut vad jag borde packa med mig. Fast å andra sidan brukar jag inte börja med packningen fören kvällen innan det är dags iallafall :P Så än sålänge är det lungt.

YOGA

Postat den 20 juli klockan 10:28 i Vardagssnack,

Alltså, första gången man göra någonting så är man ju vanligtvis ganska peppad, kanske lite nervös och liksom redo för att köra igång. Så kände jag iallafall när jag kom till Plantaget imorses och rullade ut min "yoga-matta" (som i själva verket var ett vanligt liggunderlag). Vi var tre tappra på plats plus instruktören. Och jag kan ju säga som så att min peppade stämning dog drastiskt när instruktören började prata och lät som ett avslappningsband. I början störde jag mig på hur hon pratade och försöka härma en instruktör som man stör sig på är inget vidare... jag var apstel och spände mig onödigt mycket. Men när vi hade hållt på i en tjugo minuter eller nåt tycktes allt släppa och... ja, det var riktigt behagligt faktiskt. Mycket skönt sätt att starta på på morgonkvisten. Och när jag äntligen hade lyckats slappna av så tittade solen fram och himlen var blå och.. :). Ja, det var en härlig start. Dock använde jag mycket muskler jag inte är van vid så väntar inte träningsverken nu. Hoho ^^ Hepphepp, dags för lite slipning och kanske mer spackling. Hajdo! :)

Saras dag

Postat den 19 juli klockan 23:22 i Vardagssnack,

Ja, i typ.. drygt 37 minuter till faktiskt :P Det är faktiskt sex personer som har kollat i almanackan idag och tagit sig tid till att gratulera mig. Haha, fint. Dessutom har jag fått en handduk av mamma och pappa i namnsdagspresent :P Mycket trevlig om jag får säga det själv! :)

(bildkälla)

Har nyss kommit hem från finaste Elin. Shitt var längesedan det var jag träffade henne. Vi spelade iallafall GuitarHero och hon lagade mat till mig. En välbehövlig eftermiddag för min del, så tacktack! Annars så har mamma lurat med mig på yoga imorgon. Kl 8.00 (!!!) Vet inte vad jag har gett mig in på riktigt men det betyder iallafall att jag ska lägga mig nu. Efter yogan hoppas jag på en tur till Allum så jag får bort lite shoppingabstines. Turligt nog behöver jag dessutom lite nytt av lite av varje :). Godnatt på er! :)

Ms Biffen Fjärtquist nästa! :)

Postat den 19 juli klockan 16:53 i Vardagssnack,

Ska iväg till Elin så fort jag duschat men tänkte att jag kunde hinna med att skriva lite först. Jag har det rätt bra. Har insett att skolan börjar snart, drygt en månad kvar bara. Ledig fram till fredag och sen har jag grejjer planerade ända fram till skolstarten. Grekland och mer jobb. Skönt att ha något att att göra på dagarna även fast det hade varit skönt att sova ut ordentligt varje dag i minst en vecka :P Men som sagt. Skönt att vara upptagen med saker och ting, man har inte tid att tänka på det "jobbiga" då :).

Nu ska jag skynda mig in i duschen och sen åka iväg. Säg något kul till mig! Peace :)

Grekland, here I come!

Postat den 17 juli klockan 22:58 i Vardagssnack,

Trevliga nyheter presenterades för mig när jag kom hem från första arbtespasset idag: Hotell i Grekland bokat i en vecka för mig, mammut pch papput från och med fredag. Perfa! Hoppas att magen fattar att jag är HELT ledig då så att allt kan bli bra. Även om man är ledig hemma så "måste" man finnas till; svara i telefoner, sms:a, kolla vad som händer på fejjan var och varanann timma osv. Men nu ska vi iväg, och göra ingenting. HÄRLIGT!

Annars? Bajsont i magen. Bajsont i ryggen. Har rivit massa mer tapeter idag... Förresten, det har jag kanske inte berättat! Jag ska få nya tapeter i mitt rum :) Äntligen! Bort med dom röda mörka tapeterna och in med beigea och ljusa. Hoppas på att det kommer bli superbra. Och nu håller jag på att riva bort dom gamla och imorgon tänkte jag försöka hinna med att spakla lite och så. Jaja. Jag är trött. Så godnatt! :)

Julklapp och magkatarr

Postat den 16 juli klockan 16:35 i Vardagssnack,

"Till bristningsgränsen och sedan iväg på ett arbetspass", som min mormor sa. Precis hemma från drygt 30 mil bilkörande. Åkte ner till Vessigebro (utanför Falkenberg) med mormor och Louise idag för att gå på Vernissage. Jag och Louise gav mormor "en dag med oss" i julklapp till mormor (förra året) och idag var dagen julklappen blev av. Men det är väl som man säger: "bättre sent än aldrig". Sedan åkte vi och åt på ett danskt café i närheten innan vi hann med ett stopp på SIA:s glassfabriksbutik på hemvägen. Lagom mör i huvudet nu. Och magkatarren är FUCKINGJÄVLABAJSKASS inte på min sida idag. Vet seriöst inte vart jag ska ta vägen :S Någon med magkatarr som har något knep när det är som värst? Ska iallafall iväg och jobba nu och möra ner mig lite till. Med andra ord kommer jag inte vara rolig att ha att göra med ikväll :P Blir nog tidig sänggång för mig idag.. Och nu såg jag att klockan har sprungit iväg och jag borde ha börjat för fem minuter sedan.. Opps :) Peace!

Om jag ska dö

Postat den 11 juli klockan 22:30 i Vardagssnack,

Ååh, jag älskar att ha haft tofs en hel dag och på kvällen släppa ut håret och känna hur gott det doftar ;) Haha. Bara så ni vet. Sitter och lyssnar på Navid och hans gäng, Om jag ska dö. Skön stämning. Nyss såg det ut såhär på himmlen. Fint. Nu är allt bara mörkt. Ska la dra mig till sängs snart. Godnatt :)


typ 12:52:00

Postat den 11 juli klockan 12:52 i Vardagssnack,

Härligt -.- Vaknade yr imorses. Weird känsla att vakna upp och tro att rummet snurrar runt... Första gången för min del faktiskt. Vad jag kan minnas. Vet inte ens vad jag har gjort för "fel" för att det blev så. Kanske den tuffa dagen igår är boven  i dramat.. Gårdagen tog verkligen på krafterna. Jaja, det blir ju inte direkt bättre av att klaga, även om det känns bättre just för stunden. Snart är det dags för nästa pass så.. ja. Hejdå! :)

Trött och tjurig

Postat den 10 juli klockan 20:27 i Vardagssnack,

- Det är vad jag är just nu. 10 timmars arbetspass med stress, stress och mer stress. Överallt och hela tiden. Det var längesedan det var så skönt att få komma hem och bara lyssna på det tysta. Ska lugna ner mig själv genom att spela lite Sims nu. Har jag sagt att det är det ända jag gör nu för tiden? Typ.. Kul att sitta och bygga hus och grejja. Och att göra fula människor som blir tillsammans med andra fula människor och får fula barn tillsammans. HA HA! Jag är störd. Jag vet. Jag nöjer mig med det. Peace!

Familjen Hellgren

Postat den 06 juli klockan 11:23 i Vardagssnack,

Igår var det fulle rulle hela dagen. Förutom att jag var i stan och gjorde lite arbete och att jag hann med att springa i några affärer så skulle Familjen Hellgren (kända från Talang 2008) spela på vägkyrkan. Dom vill plocka fram grejer tre och en halv timma innan start och eftersom jag har nycklarna (jag är ju vaktmästare) och eftersom det var jag som skulle sköta ljudet (jag är "ljudtekniker" också) under kvällen så var det jag som fick ta emot och välkomna dom.

Dom körde bland annat dessa två numren och maaaassa fler roliga och en del fina låtar. Creds till dom alltså.




Vita skor, blommig klänning

Postat den 06 juli klockan 11:17 i Vardagssnack,



Det sägs vara sommar med vita converse, så jag köpte ett par ^^ Alltså är det sommar hos mig nu. Fantastiskt! 79 kr på Maxi tycker jag är lagom. Hann även med ett besök på Cubus i all hast och hittade maaaassa fina klänningar. Tråkigt att jag inte är någon klänning människa :/. Jaja, jag köpte en iallafall :) Vad tycks?

Kronjuvelerna

Postat den 03 juli klockan 21:26 i Musik/Film/Worldwideweb,

Lovisa drog med mig på bio en sånhär bajsäckligt rumpvarm våt dag. Vi satt bra i den vanligtvis varma biosalongen som idag faktiskt kändes ganska sval.. Iallafall, som rubriken säger rullade Kronjuvelerna på duken. Och för att bara lite snabbt säga vad jag tycker så tänker jag använda mig av ett ord: VA?!. Alltså, filmen var fin. Men.. Jag fattade den inte. Eller så gjorde jag det och så är det helt enkelt en dålig film? Jag ska egentligen inte säga så mycket, jag har blivit väldigt skeptisk till film över huvud taget den senaste tiden. Alla dessa "nymodigheter" gör att man kan lista ut slutet någonstans i mitten av filmen. Väldigt tråkigt tycker jag om man nu betalar för att se på en film. Fast å andra sidan så är ju själva bioupplevelsen en del i sig och sen när bion är slut få kasta ur sig allt man suttit inne med hela filmen till sina vänner.

Men tillbaka till filmen, den handlade om några nycklar. I princip. "Man ska aldrig ta någons nycklar", det var nog slagordetmeningen i den här filmen. Jag och Lovisa satt och fnittrade som mest när det antagligen skulle vara seriöst. Att se Björn Gustafsson vara seriös i en roll.. det går inte. Han är omedvetet rolig. Stackars dom andra biosalonggästerna som satt och lyssnade på vårat fniss. Menmen. Vi alla är vi olika och vi har alla rätt att finnas till. 


Simon 4 år

Postat den 02 juli klockan 07:57 i Festligheter,

I förrgår firade jag min kusin Simon att han hade blivit fyra år i förra veckan. Tog med paket, chokladbollar och tårta på burk. Det blev en höjadre. Lise-Lotte (Simons mamma) hade gjort piroger som vi tog med ut på pick-nick och åt innan vi glufsade i oss alla chokladbollar och rev upp paketen som innehöll vattenleksaker, asfaltskritor i megastorlek och såpbubblor. Simon sprang som en dåre och försökte göra sönder alla såpbubblor som jag och Lise-Lotte turades om att blåsa. Så sött! :)

Inga bilder från i förrgår men har en söt bild på Simon från tidigare. Jag gillar bilden iallafall :)


Halland [del 2]

Postat den 01 juli klockan 22:48 i Utflykter/Resor,

Tidigare...

Sådär, Blogg.se är nu på min sida igen. Åter till berättelsen. Vi åt som sagt glass på SIA:s glassfabriksbutik. Delade en Blåbärs cheesecake-glass som var supergod. Och tidigadre samma dag hade vi även fått i oss kladdkake-glass av samma märke som var übergod. Sjuk alltså. Nästan godare än Ben&Jerry's... Mmmmh!

Eftersom jag inte varit och kört bil ensam någon gång på Hallands många vägar så fick jag lita på mitt undermedvetna och gå på känslan. Det gick bra ibland. Mindre bra ibland. Men vi är ju hemma nu så det huvudsakliga måste jag ha gått vägen ;) Landskapet var platt. Och gult. Och grönt. Och vitprickigt ibland :)

Trots mycket bilåkande har det varit en väldigt mysig resa. Har något utslagsliknande på armarna dock som jag inte bestämt vad det är. Värmeeksem? Soleksem? Sandloppor? Något i havet som bits? Kliar gör det iallafall -.- Så nu vet ni det. Och ännu en gång vill Blogg.se inte lägga mer tid på att lägga upp bilder i mina inlägg. BAH! Nu orkar jag inte mer idag. Kommer nog upp någon mer bild i dom nästkommande dagarna :)







Halland [del 1]

Postat den 01 juli klockan 21:03 i Utflykter/Resor,

Halloj i stugan! Man skulle kunna säga att det har varit full rulle dom senaste dagarna. Men dock på ett mycket bra sätt. Drar igenom allt lite halvsnabbt :)

I tisdags morse hämtade jag upp Rasmus på terminalen. Minisemester var på G. Vi kunde inte ha valt bättre dagar för vädret var verkligen på topp hela tiden. Kameran var med men det blev inte så mycket bilder. Rasmus har däremot varit flitigare med med kameran och skrivit om resan både här och här :)

Iallafall. Min släkt äger en (sommar)stuga i Askome som ligger någon mil utanför Falkenberg, och i den stugan var jag och Rasmus på besök i. Utsikten från stugan är inget man kan klaga på. Sjöutsikt med precis lagom buskar runt om så man kan titta ut över vattnet men det är svårt att titta in på stugtomten från sjön.


Hängmatta fanns på plats och när vi inte tillbringade tiden i stugan var vi på vift med bilen. Vi åt glass på SIA:s glassfabriksbutik, låg på stranden och solade och badade i havet. Hann även med två snabbisar i Ullared :) OCH det bästa med "Ullaredsbiten" var att jag, som Ullaredsfan, nu äntligen, har besökt Comic land! Han var helt seriös lika lurig i verkligenheten. Skön snubbe! (Och på tal om Ullared (och Ullaredsserien) så hittade jag ett fint litet avsnitt på Pontiak också, vill ni inte kolla hela (vilket jag tror att ni vill för han är störtskön) så ska ni iallafall höra ett äkta uttal på 1:06 :]) Jaja, nog med länkar fram och tillbaka! Nu ville inte Blogg.se sammarbeta längre när det gäller att ladda upp bilder. Så det får bli såhär så länge. Fortsättning följer...