Crepes

Postat den 30 juni klockan 12:05 i Clean eating, Mat/Dryck,

Jag hade inga jordgubbar så jag tog frysa hallon istället.
Ingredienser | 1 port
  1. 0,8 dl havregryn
  2. 1 tsk kanel
  3. 1 banan
  4. 1 ägg
  5. 4 msk mjölk
Topping
  1. 4 jordgubbar
  2. lite socker
    (eller vilken som helst annan topping)
Gör såhär
  • Gör mjöl av havregrynen genom att mixa dom (med stavmixer eller matberedare)
  • Blanda i kanelen
  • Lägg i halva bananen, ägget och mjölken och mixa det till en fin smet
  • Hacka toppingen (jordgubbarna och den andra halva bananen) till mindre bitar
  • Stek smeten på låg - medel värme. (Pannkakstunnt lager!)
  • När det blir små bubblor i crepe:en är det dags att vända på den
  • Fyll crepe:en med toppingen och rulla sedan ihop. Stör över lite socker.
  • Vill man kan man rippla honung över rullarna för att få dom extra söta, och lägga på lite grekisk yoghurt.
För att få detta till ett "äkta" cleaneatingrecept: Byt ut mjölken mot mandelmjölk och sockret mot stevia eller annat sötningsmedel.

Zzzz...

Postat den 29 juni klockan 17:10 i Vardagssnack,

Alltså.. När jag hade sönder kannan till kaffebryggaren imorses, innan kaffet var bryggt, kändes det i hela kroppen och jag var väldigt nära på att gå och lägga mig i sängen igen. Jag hade utan problem lika väl kunnat börja gråta när jag stod där i glassplittret, så sjukt trött var jag! Ni har säkert märkt att bloggen inte uppdaterats senaste veckan, och detta pga att jag hängt i Dresmann i Kållered. 3 - 4 timmar pendling varje dag utöver arbetstid fulla dagar. Jag har åkt hemifrån halv 8 på morgonen och varit hemma strax innan 9 på kvällen. Som grädde på moset har jag haft svårt att sova det senaste så om ett enda ord skulle beskriva mig nu skulle det nog vara trött. Eller vrak. 
 
Dressmann i Kållered är alltså nytt för mig. Första dagen i Kållered var ju häromdagen. Nu har jag varit där hela veckan och början äntligen hitta i butiken, lära känna dom andra som jobbar där och det känns riktigt bra! Tror dom nästkommande två månaderna där kommer gå fort.
 
Ikväll ska jag lägga mig sjukt tidigt. Typ.. jättetidigt. Ingen vila på jobbfronten här inte! Idag var visserligen en kort dag i Alingsås, men imorgon blir det Kållered igen. Nu vet ni var jag är. Hej!

Den som väntar på nåt gott...

Postat den 24 juni klockan 21:56 i Vardagssnack,

Just det ja, jag höll ju nästan på att glömma! :O Idag är det 6 månader kvar till julafton. 

Jag gillar...

Postat den 24 juni klockan 21:40 i Listor,

  • ... att prata med mig själv
  • ... att jobba på Dressmann
  • ... regn
  • ... Ikea-rea
  • ... Cocacola och kanelbulle för 20 spänn på Pressbyrån efter en lång slitsam arbetsdag.
Lite insikter från idag bara.

En vanlig dag i Kållered(?)

Postat den 23 juni klockan 19:35 i Vardagssnack,

Vilken dag! Kod till kassaskåp som inte fungerar, chefen som inte svarar, klockan som går, nya arbetskamrater, jag som projektledare och känslan av att inte kunna någonting. Jag som ska lära upp någon annan (ja, ni läste rätt! Jag har tydligen jobbat såpass länge att jag är redo att lära upp andra nu... weird!), kassan som strular, lagerbesök... alltså. Oj. Mycket kul och mycket av det mindre roliga har hänt intensivt under alla min sex arbetstimmar idag. Jag kan ju med säkerhet säga att jag kommer somna fort ikväll. SÅ JÄVLA TRÖTT är jag... *pust*
 
Idag var alltså dagen då jag för första gången skulle öppna Dressmannbutiken i Kållered. Min kod till kassaskåpet (där kassalådan till kassan är) funkade inte... Och när min chef inte svarade i sin mobil slutade det med att jag, pga av stressen att verkligen öppna i tid första dagen, ringde till regionschefen (alltså min chefs chef) med gråten i halsen ca 5 minuter innan butiken skulle öppna... Haha. det märktes  tydligt att hon inte ville bli störd på en söndag. Konstigt! ;-) Men vad skulle jag göra?
 
Det löste sig fint, jag fick ringa runt lite och exakt på sekunden öppnade jag Dressmann klockan 11 som planerat med kassalådan i kassan och alla nöjda och glada!

Dagen efter

Postat den 22 juni klockan 17:43 i Vardagssnack,

Vilken kväll igår alltså! Lärde känna många nya människor och hade det superkul hemma hos Pernilla. Grillning, kubb, yatzy, shotar, jordgubb- och rabarberpaj, Pernilla-kaka, ringar som blev tappade på golvet men som visade sig vara luringar - ja, så kan jag nog beskriva kvällen i korta drag. 
 
Nu sitter jag hemma och funderar på om jag nyktrat till först för bara en liten stund sedan då det inte alls var längsedan bakiskänslorna kom. Trött som ett as, huvudvärk, illamående, lite allmänt långsam. Just nu sitter jag här och sniffar på ett nytvättat örngott som precis hamnat på huvudkudden. Ska strax bädda rent resten av sängen, men först blir det ett avsnitt That 70's show!
 
Peace.

Trevlig midsommar!

Postat den 21 juni klockan 17:24 i Festligheter,

Detta är första gången i mitt mannaminne som jag bundit en egen krans på midsommar. Blev riktigt nöjd faktiskt ^^ Dock kunde jag inte bestämma varken vilken bild jag skulle visa här på bloggen eller om svartvit eller färg var finast. Så det blev ett litet minicollage. 
 
Och just det ja: Här har ni resultatet av hårfärgningen ↑. Nu är jag blond igen. Får se hur länge det håller sig så.
 
Nu ska jag göra mig i ordning inför ikväll. Ska hem till Pernilla på festligheter ^^ 
 
Ha en trevlig midsommar!

Fastighetsakademin

Postat den 18 juni klockan 18:20 i Festligheter, Skolsnack, Vardagssnack,

Om någon undgick det i förra inlägget så kan jag berätta igen för er att en lärare på Fastighetsakademin ringde mig idag och kom med nyheten att jag har kommit in på Fastighetsingenjörsutbildningen ^^ Yey!
 
Så från den 26 augusti och 2 år framöver kommer jag ägna mycket tid i byggnaden på bilden. 
 
Ville bara säga det ^^ Hejj!

Dagens planer:

Postat den 18 juni klockan 16:34 i Listor, Vardagssnack,

  • Ta bort ogräs mellan plattorna utanför ytterdörren
  • Färga håret
  • Städa rummet + ev möblera om
  • Rensa kläder (och annat som inte borde vara där) ur garderoben + lägga undan vinterkläder
  • Berätta här på bloggen att jag kommit in på fastighetsingenjörsubildningen (!!!!!)
  • Spela FarmVille
  • Göra Ice Cream Sandwich ^^
  • m.m. ;)

Ice Cream Sandwich

Postat den 17 juni klockan 15:42 i Clean eating, Mat/Dryck,

Okej, min mage har pajjat igen. Så nu blir det till att skräpa till mig på matfronten. 


För ett par dagar sedan trillade jag över ett Clean Eating-recept på en Ice cream sandwich. Och nu passade det ju bättre än någonsin att testa på det då jag tror att min mage vill äta så "clean't" som möjligt. Så här kommer receptet på världens enklaste nyttiga hemmagjorda Ice cream sandwich som bara innehåller havregryn och banan
 
Ingredienser | 2 port
  1. 2 mogna bananer 
  2. 2 ½ dl havregryn 
Gör såhär 
  • Skär den ena bananen till mynt och lägg i frysen några timmar (gärna över natten)
  • Gör havregrynen till havremjöl genom att mixa dom med staxmixer eller matberedare
  • När havregrynen är mjöl - mixa ner bananen i mjölet tills det blir en kletig deg.
  • Gör 4 kakor av av degen och ställ in i ugnen i 15 minuter i 180°C
  • Ta ut banan-mynten ur frysen och mixa dom (med staxmixer eller matberedare) i någon minut tills bananen har blivit bananglass!
  • När kakorna svalnat, lägg glassen på två av kakorna för att sedan ta dom andra två kakorna och gör det till en Sandwich
  • ÄT!
OMG! SJUKT GOTT! Detta ska defenitivt ätas igen ^^

15 juni

Postat den 15 juni klockan 21:03 i Vardagssnack,

Jag har kommit till det stadiet då jag nu dragit ner persiennerna. Förutom att dagen bjudit på magont från hell och varit allmän hängig så har det nu också precis börjat meeegastorma, och det är det sista jag vill just nu känns det som. Blev på sketadåligt humör av detta -.- Blurk! Ska lägga mig under täcket och titta lite på That 70's show tror jag innan läggdags. Eller så försöker jag somna med en gång? Tror det blir alternativ 1 men vad vet jag. 

Det blåser storm här omkring, men vi har medvind!

Postat den 15 juni klockan 15:45 i Musik/Film/Worldwideweb,

När Navid Modiri och Gudarna hade sin spelning (i samband med Ung Cancer) på Pustervik i Göteborg i höstas så var Isak Strand vs. TOE ett av förbanden. Och sen jag hörde dom första gången så lyssnar jag på dom näst intill dagligen. Mer vissa perioder, mindra andra. Men dom är iallafall sjukt bra! Låten i klippet ovan är deras senaste låt, och deras första på svenska. OMG, så bra! (Orkar ni inte lyssna/se på introt så börjar låten vid 1:50 ^^)

Här har ni mig i sommar!

Postat den 14 juni klockan 08:55 i Listor, Vardagssnack,

Än så länge. Får se om det blir någon mer tid eller sådär. Lek gärna med mig när jag är ledig! ^^
 
DA = Dressmann Alingsås. D Kå = Dressmann Kållered.

Kroatien [pt 12] Shopping [pt 2]

Postat den 13 juni klockan 13:10 i Utflykter/Resor,

Förutom nya Converse köpte jag även med mig hem en ny parfym. När vi var på flygplatsen och gick omkring bland parfymerna hittade jag en SJUKT fin kartong, så jag gick dit och tog flasken som stod bredvid kartongen och den doftade underbart! Så perfekt - Snygg förpackning och underbar doft. Dock visade det sig att flasken inte alls hängde ihop med kartongen. Nope, flaskan jag fått tag på var den jag köpte. Den som hörde till den fina kartongen var tydligen slutsprayad.. Synd, men jag ska inte ha kartongen till nåt särskilt så.. ja ^^ Det blev bra ändå!

Även en lite ljuslykta fick följa med hem. Jag och Lovisa var inne i en souvenirbutik och jag föll för dom skelande ögonen med en gång! Den är gjord i lera så jag tvekade lite om jag verkligen skulle köpa den eftersom det var högst troligt att den skulle gå sönder på vägen hem. Men dom skelande ögonen ville bo hos mig! Ordentligt nedpackad med maaaaassa lager kläder klarade han sig hela vägen hem till Sverige ^^

4 prinsessor och 3 prinsar

Postat den 12 juni klockan 18:09 i Festligheter,

Ingen missade väl att det varit prinsessbröllop? Nej, jag skulle inte tro det. Hemma hos mig var det tillkomst och för att bli inbjuden krävdes tiara/krona i fri tolkning. Jag kan ju säga som så att vissa gick in för det mer än andra.. :-)

Personligen smög jag omkring hemma utan krona. Jag åt av den goda maten fast var inte med på festligheterna. Fast å andra sidan hade jag varit med och hjälpt till att göra marsinpanrosorna till tårtan, så det räknades typ som inbjudan. Menmen, dom andra kandidaterna hade detta utseendet:
Jag hade en pojkvän hemma också, trevligttrevligt ^^

Kroatien [pt 11] Dag 8

Postat den 12 juni klockan 14:09 i Utflykter/Resor,

Det kändes helt okej att åka hem denna dagen. Först denna frukosten! Och sen började det hällregna! Himlen verkligen öppnade sig!

Kroatien [pt 10] Dag 7

Postat den 12 juni klockan 11:07 i Utflykter/Resor,

Sista dagen = Pressa! (för min del = sola utan solkräm.) Vi bestämde oss kvällen innan sista dagen för att pressa på förmiddagen och efter lunch, för att sedan äta ut på restaurang i gamla stan i Dubrovnik på kvällen. Sagt och gjort! Sol och bad vid poolen. Vi hade göttigast utsikten alltså!
Väl i gamla stan och hittat en trevlig restaurang så dreglade vi som djur när vi fick våran mat. Både jag och Lovisa var eniga om att vi den kvällen åt något av det godaste i våra liv! Kyckling med smält gorgonzolaost och pommes.
Sen gick vi omkring i den mysiga gamla stan och bara njöt av vyerna. Bilden till höger nedan: Tänk er en hel stad av sånnahär gator. och ännu mindre gator fullproppade med butiker och olika slag. Majgaad vad mysig det var. Älskar't! Vi hittade en liten katedral också (bilden till vänster nedan). Sen åkte vi hem för att packa innan avresan morgonen därpå.

Kroatien [pt 9] Dag 6 - Montenegro [pt 2]

Postat den 11 juni klockan 20:12 i Utflykter/Resor,

Vi är alltså i Perast och besöker en sjömanskyrka. Den var väldigt liten, väldigt kompakt kyrka och det fanns sjukt många grejer därinne. Det fanns många gamla sägner om vad som hänt osv och det var jätteintressant!
Inne i kyrkan fanns, vad man tror är, en av Kristendomens första kors.
Vi åkte längs med kusten hela tiden och nästan överallt fanns sånnahär bojjar ↓
Det var tydligen ostronodlingar. Det tar flera år innan ostronen växt till sig.

Sen stannade vi ett tag i staden Kotor. Jag tänkte bara på Mulan när jag var där! (Jag tycker att landskapet och muren runt den gamla staden var likt filmen.)


Sen åkte vi vidare till Budva som är en av Adriatsika kustens äldsta städer. 


I bussen påväg hem var vi aströtta. Vi fnissade som små flickor hela resan hem.  
Lovisa sa: "Gör ditt tiggaransikte!". Och så gjorde vi det! Hahha...

Kroatien [pt 8] Dag 6 - Montenegro [pt 1]

Postat den 11 juni klockan 16:46 i Utflykter/Resor,

Denna dagen var vi desto flitigare med kameran, så därför har jag valt att dela upp denna dagen i två delar. 

Upp i ottan den femte dagen. Soluppgång var det första våra trötta ögon fick se!
Sen var det dags att sätta sig i bussen som skulle ta oss till grannlandet! Vi åkte förbi platsen vi varpå första dagen men denna morgonen slapp jag motljuset.
Vägarna var enkelriktade och gick parallellt med varandra på bergsväggen.

Färdkost! ↓
Dom flesta bilderna är tagna genom ett bussfönster, så hoppas ni har överssende med speglingar och sådär..

När vi kom fram till staden byn Perast tog vi båt ut till en konstgjord ö med en sjömanskyrka på (till höger två bilder ner) som vi besökte, men mer om det in nästa inlägg!
Som sagt, fortsättning följer... ;-)

Pepparkakssmak för öron och mun

Postat den 11 juni klockan 11:54 i Jul,

Ni vet, om 6 månader är alla hem i världen (iallafall i i-länderna) pyntade med julpynt så det står härliga till. Om 6 månader är det onsdagen mellan 2:a och 3:e advent och julmusiken spelas överallt. Liksom i mitt rum just nu! Min mamma handlade hem ballerina med pepparkakasmak till mig. Så nu sitter jag här och käker pepperkaksballerina, lyssnar på julmusik, funderar på hur årets juldesign på bloggen ska se ut och klurar på vad jag ska ha för storts adventskalender ^^ 

Kroatien [pt 7] Dag 5

Postat den 11 juni klockan 08:35 i Utflykter/Resor,

Upptäckte nu när jag satt och redigerade bilderna att vi inte alls fotade särskilt mycket denna dagen. Vi passade ju på att hänga i solen så mycket som möjligt och ingen av oss är särskilt intresserade av att ha bikinibilder på oss... En bild på mig vid middagen hittade jag iallafall! ^^
Sen tänkte vi gå tillbaka till platsen då vi såg den f a n t a s t i s k a solnedgången några dagar tidigare (här) för att ta bilder på oss själva med solnedgången i bakgrunden. Gissa om vi blev besvikna när solnedgången såg ut såhär denna kvällen? ↓

10 juni

Postat den 10 juni klockan 21:19 i Vardagssnack,

Nu äntligen har jag redigerat klart alla bilder från Kroatien! Det känns faktiskt jätteskönt. Dessutom har jag varit duktig och lagt alla bilder i inlägg och skrivit sådär trevligt om dom som jag gjorde med Teneriffabilderna. Så inläggen kommer dyka upp under dom nämrsta dagarna nu.

 
Annars? Inget särskilt. Jag sover dåligt. Somnade halv två inatt t ex. Låg och vred och vände på mig i en lång evighet. Idag har jag hängt på Dressmann i Alingsås och efter torsdag är jag ledig fram till midsommardagen. Det ska bli hur skönt som helst! Jag vet inte vad jag har gjort dom senaste dagarna som fått mig så trött, men jag ser verkligen fram emot ledighet nu. Två planerade dagar kvar, sen ledigt.
 
Nu: Laga någon gottig mat, lägga mig i sängen och glutta That 70's show.
Imorgon: S O V M O R G O N ! Wiiee^^ 

Kroatien [pt 6] Dag 4

Postat den 10 juni klockan 19:25 i Utflykter/Resor,


Dag 4 - Utflykt med båt på Adriatiska havet. Vi åkte runt till olika öar under dagen, stannade någon timma på varje ställe. Tittade oss omkring, solade och givetvis badade. Efter två dagar mulet väder så var det underbart med sol och blå himmel igen!

Vattnet var som i Hitta Nemo-filmen! Såg väldigt blankt ut och allmänt fake:at. Men icke! 

På en ö var den fina stranden på andra sidan ön, så vi åkte taxi dit. 20 spänn tog chaffisen för turen i golfbilen. Vi åkte på pyttesmå vägar och det var sjukt trångt när vi passerade gående.

Och sen hem igen till middagen innan vi tog en kvällspromenad!

Kroatien [pt 5] Dag 3

Postat den 10 juni klockan 10:19 i Utflykter/Resor,

Vi vaknade åter igen med mulet väder. I Kroatien regnar det smuts.. Inte kuligt någonstans, men vi gick och inhandlade badskor för att ta första doppet i havet. 

Ganska kallt om man jämför med vad det var i luften. Det var säkert 18-19 grader i havet, men efter som det var så sjukt varmt i luften så kändes det kallt. Jaja, man vande sig ^^

Vid maten bjöds det på livemusik.

Efter middagen tog vi en kvällspromenad och tittade på solnedgången. Det blev mörkt snabbt efter det! Önskar det kunder var som utomlands hemma. Mörka varma sommarnätter ^^


Ny design

Postat den 09 juni klockan 20:11 i Kreativitet,

MYCKET bättre! Jag tycker verkligen det. Enkelt. Stilrent. Lite färg. Mycket bättre! Tänkte ändra profilbild, ska bara fota en på mig när jag har rätt hårfärg. Imorgon kanske? Och så ska jag skriva en liten text om mig själv och att folket är välkomet hit. 
 
PS. Jag tog bort "direktlänk"-länken under varje inlägg. Om någon vill använda sig av den funktionen ändå så är det bara att klicka på själva rubriken i respektive inlägg.

Kroatien [pt 4] Dag 2

Postat den 09 juni klockan 18:03 i Utflykter/Resor,

Dag 2. Det var ingen rolig dag. Samtidigt som vi vaknade och upptäckte att det var jäääättemulet läste vi på Facebook hur varmt och skönt det var hemma. Det var den där första varma dagen, ALLA skrev på Facebook hur varmt det var och att man kunde gå i kortbrallor och svettades såfort man gick ut. Jag och Lovisa dog lite när tanken var att vi skulle åka ifrån det dåliga vädret till varmare breddgrader. Vi var lite buttra, men löste det bra ändå.

Vi startade dagen efter frukost med lite läsning i sängen innan det var dags att gå på upptäcktsfärd i området.

Vårat hotell låg precis vi vattnet, och eftersom kroatien är väldigt bergit så var det en himlans backe från och till hotellet. På bilden ovan står vi ungefär i mitten på backen. Väl uppe hittade vi starten ↓. Lovisa tog sig an utmaningen och sprang...

Målpose! (Det visade sig senare under resan att det var en plats där man övningskörde. Men skulle stanna och starta och köra runt efter en himlans många märken efter marken.)

Sen hittade vi till havet och en massa klippor. Det blåste ganska bra, och var mycket strömt i vattnet.

Första "känna hur varmt det är i havet". Det var SVINKALLT! 

Lunch innan vi intog sängplatserna igen!

På eftermiddagen hade vi bokat en guidad utflykt till Gamla stan i Dubrovnik. 





Ovan är en bild på en fontän och det sades tydligen att om man dricker ur fontänen (som var vanligt dricksvatten) så skulle man komma tillbaka till Dubrovnik. Så vi drack!

Vi var upp på muren i Gamla stan och hängde lite...

... gick runt lite i dom übermysiga gränderna...

... innan det var dags att käka glass. Sjuk god glass hade dom där nere i Kroatien!
På vägen hem tog vi en omväg för att kunna se Dubrovnik från håll i solnedgången. Sjukt svårt att ta kort i motljus med kompaktkamera..

9 juni

Postat den 09 juni klockan 14:16 i Vardagssnack,

Det tog fem minuter att gå från sol och 25 grader varmt till regn. Vad hände där? Jag hade tänkt att gå ut och greja lite i trädgården, men just nu lutar det mer åt att ta tag i bilderna från Kroatien och visa dom. Det var ju ett tag sedan vi kom hem nu och jag har bara visat bilderna från första dagen. Dessutom har jag nya bilder i kameran som väntar på att bilderna som redan finns i Lightroom ska bli klara. Det är nog lika bra att ta tag i det.
 
Jag får nog varva bildredigering med pill med ny design. Nu när jag har vant mig ordentligt så gillar jag det inte. Vet inte riktigt varför, men det är nog en blandning av det gröna och att hela bloggen sitter ihop. Alltså menyn vid sidan om bloggen och själva inläggen sitter ihop. Det är fint, men inte riktigt jag. Och bilderna i menyn blev lite för mycket också.. Tror jag. Jaja, får se hur den nya designen blir.

Picknickfestivalen

Postat den 06 juni klockan 23:37 i Utflykter/Resor,

Okej, nu har bloggandet varit kasst ett tag igen ett par dagar. Bättring bättring, Sara! Här kommer iallafall en lite update från idag.
 
Jag blev upphämtad av Pernilla runt 3tiden idag för att ta oss en sväng runt om Maxi innan vi satte oss på tåget mot Göteborg. På Maxi inhandlade vi jordgubbar, vindruvor, bananer, chokladsås, gifflar och cider. Picknickfestivalen stod på schemat och Navid Modiri och Gudarna (som vi älskar så) skulle spela så det var ju givet att vi skulle dit och få oss en gratisspelning!
Hela utflykten blev sjukt lyckad! Navid var bra som vanligt, Pernilla var bra som vanligt, väderet var med oss och bjöd på sol hela tiden under Navids spelning och det var varmt och gött och... ja, det var fantastiskt! Åhh, jag vill åka på picknickfestivalen igen! 
 
Annars: Skulle jag egentligen varit ledig nu ett tag fram över, men så ringde Partille och behövde en effektiv person imorgon. Lite eftermiddagsarbete är alltså numera inplanerat imorgon. Övriga dagen är som en bok med tomma sidor; redo att fyllas med text och färgglada bilder ;). Så.. känn er fria att rita hej vilt! Haj!

Instagram och sommarviljor

Postat den 03 juni klockan 21:12 i Vardagssnack,

Något av det absolut senaste på min Instagram är dethär:
En stycke blond tjej. Alltså... Tanken var ljusbrun. Ljusbrunt hår. Tack och lov att en del av färgen liksom försvann efter några tvättar, men det har inte direkt blivit bättre. Nu är det mer gult (som en annan gång för tre år sedan). Dock nu när jag har träffat ganska många bekantskaper med den nya hårfärgen så har i princip alla sagt: "Färga det ännu ljusare!". Så... Mäjbii. Den som lever får se.
 
Annars så har jag hängt på Dressmann i Alingsås idag. Även på onsdag går det att besöka mig där. Sen efter det ska jag ha två veckor semester, typ. Fast ja, obetald semester då. Arbetslös. Kärt barn har många namn! Jag föredrar, kort och gott, semester. 
 
Och, som avrundning kommer här nu två grejer jag vill göra i sommar: 
  • Lära mig jonglera med fyra bollar
  • Använda kameran mer (mycketmycketmycketmer!)
Så som sagt, två grejer, det ska jag väl klara av? Jag ska ju jobba också, men det är ju inte direkt 24/7. 
 
Peace!