Picknickfestivalen

Postat den 06 juni klockan 23:37 i Utflykter/Resor,

Okej, nu har bloggandet varit kasst ett tag igen ett par dagar. Bättring bättring, Sara! Här kommer iallafall en lite update från idag.
 
Jag blev upphämtad av Pernilla runt 3tiden idag för att ta oss en sväng runt om Maxi innan vi satte oss på tåget mot Göteborg. På Maxi inhandlade vi jordgubbar, vindruvor, bananer, chokladsås, gifflar och cider. Picknickfestivalen stod på schemat och Navid Modiri och Gudarna (som vi älskar så) skulle spela så det var ju givet att vi skulle dit och få oss en gratisspelning!
Hela utflykten blev sjukt lyckad! Navid var bra som vanligt, Pernilla var bra som vanligt, väderet var med oss och bjöd på sol hela tiden under Navids spelning och det var varmt och gött och... ja, det var fantastiskt! Åhh, jag vill åka på picknickfestivalen igen! 
 
Annars: Skulle jag egentligen varit ledig nu ett tag fram över, men så ringde Partille och behövde en effektiv person imorgon. Lite eftermiddagsarbete är alltså numera inplanerat imorgon. Övriga dagen är som en bok med tomma sidor; redo att fyllas med text och färgglada bilder ;). Så.. känn er fria att rita hej vilt! Haj!

Kommentarer




Vad har du på hjärtat?


Börja med att skriva ditt namn

Stalker?

Din e-postadress (publiceras ej)

Hemsida eller blogg, om du har någon

Skriv din kommentar här