I väntan på den bästa

Postat den 30 april klockan 19:21 i Vardagssnack,



Taggar inför första doppet i år! Någon mer än jag som tänkt bada idag? ^^ 

Annars har jag idag inte gjort särskilt mycket. Städat. Kollat ikapp massa serier och så som jag hamnat efter i. Funderar mycket nu för tiden på om det är dags att se om That 70's show-boxen. Det är riktigt lockande! Det lär nog bli så :) Kanske att jag väntar till efter studenten... den som lever får se!

Nu sa jag fixa mig det sista innan Johan kommer! <3 :)

En söndagkväll sådär bara

Postat den 29 april klockan 22:52 i Vardagssnack,



Sara den funktionella

Postat den 25 april klockan 17:58 i Vardagssnack,

Idag har jag nästan bara varit effektiv. Det är ganska gôtt.

Nationellt prov i svenska B - skriftligt [Check]
Naturkunskapsuppgift [Check] [Check] (Det var två uppgifter)
Diskat i massor [Check]
Burit upp ett bord och två stolar på vinden [Check] (Creds till mig för jag gjorde det själv)
Skrivit klart Talet... [Check] ...som ska talas under nationella provet i svenska B - muntliga

Och ja, det var nog det. Två blogginlägg har jag hunnit med också. Jag önskar att jag vore såhär effektiv oftare. Men, för att inte ta ut mig till grund och botten gäller avslappning på hög nivå nu. Dvs mat och tv! Hajj!

Födelsedagspresenter

Postat den 23 april klockan 22:01 i Festligheter,


Det glaset som står ensamt fick jag 6 st av, och muggarna fick jag två i varje färg.
200 kr på silverboden, godiskatus, kastrull 2 liter, Swedish Grace-porslin, 500 kronor, prenumeration
på SHOOT magazine 1 år, glasskål, och så har jag säkert glömt något... 
+

Everybody is a genius.

Postat den 23 april klockan 21:27 i Tänkvärt,


Jag tror mina fiskar blev superglada när dom fick en ny fiskkompis idag!

But if you judge a fish by its
abulity to climb a tree, it will
live its whole life believing
that it is stupid.

- Albert Einstein

Långsiktig prognos för Alingsås

Postat den 22 april klockan 19:51 i Vardagssnack,



Det här känns ju... kul.

Sommarlängtan

Postat den 21 april klockan 18:41 i Listor,

Linne, solbrillor, mjukglass, grilla, bara axlar, fiskmåsar, barfota, varmt regn, myggbett, fisljummet sjövatten, sol, fräknar, gräsfläckar, vattenpistol, blåbär, klänningar, solblekt hår, kvällsdopp, solbränna, salvatten, flippflopp, fin hy, snäckor, humlor, shorts, sand, fjärilar, solkräm, jordgubbar, båt, blå himmel, midsommar, stränder, maskrosor, kjol, sandaler, hängmatta, vattenspridare, brassestol, hallon, saft, tält, getingar, rabarber, balkongfrukost.

Sommar hade ju inte varit fel.


Det mesta av idag

Postat den 17 april klockan 19:47 i Vardagssnack,

Alltså, man blir ju inte glad någonstans när man vaknar upp och ser att trädtopparna utanför fönstret är helvita. Och bättre blir det inte heller när man stiger upp ur sängen för att titta ut genom fönsteret och möts av ett vinterland. USCH OCH FY! Det är sådana dagar man bara vill krypa ner under täcket igen...

Annars? Startade skoldagen med ett MVG i handen (i psykologi) och sen tog skolan i princip slut... Fast det visste jag inte då. Först satt jag och väntade jättelänge. Och sen väntade jag lite till. Och efter det fick jag vänta ytterligare lite till. Men sen, då tog jag på mig mitt charmigaste jag och mina hundvalpsögon (som ingen kan säga nej til ;]) och pratade med ett par lärare innan jag bestämde mig för att sluta för dagen.

Jag fortsatte till Alingsås Pastorat för att få ut ett anställningsbesvis (man måste tydligen ha med sig det om man ska på intevju nu för tiden ;]). Bättre lycka nästa gång kan jag ju säga.. Jag skulle tydligen prata med någon som var anställd hos någon som hade telefonnummer till en annan som i sin tur skulle skriva på ett papper för att efter det skicka tillbaka det henne jag stod och pratade med... w t f ? Jag ska tillbaka imorgon. Hoppas det hör löst sig då. Hur svårt ska det vara egentligen att få ut ett anställningsbevis? GAH, ibland blir jag så trött. 

Faktum är blev jag så trött att när jag kom hem så somnade jag. Och sen vaknade jag av att det ringa, men hann inte svara, så jag somnade om igen. Skönt! Och nu är det nu.

Imorgon ska på intervju. På Fastighetsakademin i Götalaborg. Wish me luck :)



Skriva klart projektarbetet [check]

Postat den 16 april klockan 21:56 i Vardagssnack,

Typ 5 timmar igår, 10 timmar idag. Så går det när man skjuter upp saker till att göra det dagarna innan innan det ska vara inlämnat. Jag för skylla mig själv. Satte upp till drygt tolv inatt, tog mig en ordentlig sovmorgon, åt frukost i lugn och ro och hann titta lite på tv innan jag vid 11tiden satte igång med skrivandet... Nu, 11 timmar senare är jag klar. Sammanlagt allt som allt blev det 28 A4 sidor, vilket motsvarar 56297 ord. (Tyvärr vet jag inte hur man räknar tecken i OpenOffice så ni får nöja er med ord ;])

Angående raster idag: Jag hann äta två gånger någonstans mitt i och gå ut i 10 min för att del fotografera min tå. Sa jag att sparkade i golvet? Nej antagligen inte, jag säger det nu istället.. Jag sprakade i (/på?) golvet.

Anledningen var egentligen lite småbråk med min brusch, sådär på ett väldigt syskon-kärlekts vis (från början). Sen när jag var starkade än honom och han släppte taget om min fot sprakde jag med en hiskelig kraft i golvet... Fullträff dessutom. Aouch. En tå blev blå (eller snarare lila..) och tre tår svullnade upp... Jag kunde inte gå ordentligt på resten av den dagen. Och inte dagen efter det heller. Och den tredje dagen, idag, kan jag i princip stödja på foten. Menmen, det går väl över. Funderar på hur jag ska ta på mig skor imorgon...



Mucho to do

Postat den 13 april klockan 18:06 i Vardagssnack,


Papper, papper och mera papper. Projektarbetesskrivningen är i full gång, liksom den varit större delen av dagen. Ca 20 A4-sidor + bilagor skulle slutarbetet bestå av... På tisdag ska det vara inne så detta är vad som kommer hålla mig sysselsatt fram tills dess.

Dock är det dags en paus från det nu. Städning av hela huset står på schemat då släkten kommer hit imorgon för att fira att jag föddes för drygt 20 år sedan. (Egentligen borde dom fira mina föräldrar som stått ut med mig så länge, haha!)

Och sen, innan jag slutar, vill jag bara säga att det kan vara svårt att få tag på mig via sms. Förr hängde sig mobilen bara om det kom två (eller fler) sms precis efter varandra. Men nu hänger sig mobilen ibland även när jag ska öppna för att läsa sms:et, skriva ett svar eller ska skicka ett sms tillbaka. Hah. Bara så ni vet.

Tro, hopp och kärlek

Postat den 13 april klockan 17:03 i Festligheter,


Kolla vad jag fick av min pojkvän i födelsedagspresent! :)

Fick en väska och en kudde av Johans föräldrar också! :)

Jahopp, hej!.. igen

Postat den 13 april klockan 13:57 i Vardagssnack,

:). Detta är första inlägget jag skriver som icke tonåring. Japp, sant som det är sagt. Inläget innan detta skrevs dagen innan jag fyllde år även om det är publicerat på min födelsedag. Så det så!

Hur känns det då? - Kan man undra - Att skriva blogginlägg som 20-åring. Jag kan säga som så att det känns som ungefär... ingen skillnad alls. Det är sant! Tänka dig att bli ett helt år äldre över natten, utan att det känns någon skillnad... Lite lurigt, eller hur?

Sara den händiga

Postat den 11 april klockan 09:16 i Vardagssnack,


En annan sysselsatte sig med ett sy kuddfodral igår. Jag vet, jag är händig. Till TUSEN.
Och om någon går för sig att undra så köpte jag tygetpå Ikea i förrgår när jag var där
med min farmor. Himlans fint om jag får säga det själv :)

Jahopp, hej!

Postat den 10 april klockan 21:52 i Vardagssnack,

Jag tänkte bara säga att detta inlägg är det sista jag skriver som tonåring. Och det är sista gången som tonåring som jag har möjlighet att lägga mig tidigt. Så varför inte utnyttja den förmånen? Godnatt!

Vem sa att tjejer har många skor?

Postat den 08 april klockan 22:29 i New in,


Det här är bara mitt sjätte par jag köpt i år...

Color VS BW

Postat den 06 april klockan 15:22 i Vardagssnack,



Glöm inte att titta på spindeln! :)

Kompis kom hem till mig idag

Postat den 05 april klockan 18:51 i Vardagssnack,

Alltså. Idag. BAAAAJS. Kort men innehållsrik sammanfattning av dagen. Och nu menare jag inte att jag har bajsat hela dagen, utan mer känslan. OCH, man kanske ska ta det här inlägget och dagens beskrivning med en stor nypa salt. Faktum är så har idag känts som BAAAAJS blandat med en stor nypa salt. Visst låter du okul? USCH! Och nu kom jag att tänka på snor också. Tänk er bajs, salt och snor i en ända blandning. Där har ni min dag.

Nu ska jag hoppa ner under mitt gosia täcke, slå på en romantisk komedi med Hugh Grant (för det fick jag i mitt paket från CDON idag, bl a) och så ska jag äta något onyttigt! Får se vad huset har att erbjuda. Hejj!

 


Blommorna ute i backarna står

Postat den 03 april klockan 15:01 i Vardagssnack,




niger och säger nu är det vår! :)

Kalasdag

Postat den 01 april klockan 16:34 i Festligheter,


Kusin Morris fick all uppmärksamhet igår då det var 1-års-kalas för honom. Charmig lite knutt det där :)



Alla mina kusiner samlade på ett och samma ställe :) Fint!