En gul liten lapp

Postat den 25 juni klockan 19:00 i Vardagssnack,

Alltså, när jag kom till bilen imorses och funderade på var någonstans biljetten för parkeringen var. Paniken. Betalade jag inte igår?! Herregud säger jag bara. Jag hade inte tid att tänka på det utan jag satte mig i bilen och dorg iväg till jobbet. Senare idag hittade jag biljetten i plånboken... Heh. Lite smått virrig kanske? Tur att det inte blev mer böter iallafall. Ja eller, jag kanske inte nämnt det. Möttes av ett gul lapp häromdagen...
Yes, 800 spänn. Paniken. Uppgivenheten. Densamma som jag hade imorses när jag inte hittade parkeringsbiljetten i rutan. Jaja. Det är historia nu, man får lära av sina misstag.
 
Jag är stressad som ett as. Vaknade med ett ryck imorses och näsblodet satte igång meddesamma. Typiskt tecken på att jag borde coola ner. Dock är det svårt nu. I måndags var första dagen som fastighetsskötare helt på egen hand. Det finns mycket som jag är osäker på och som gärna skulle vilja fråga om, men nepp, nu får jag stå på mina egna ben. Visst, klart det finns folk att fråga om det är kris, men dom vill ju helst sköta sina egna sysslor och inte svara på frågor om någonannans område. Men jag det blir nog bättre redan i nästa vecka, då har nog nervositeten släppt iallafall och jag borde ha lite mer koll iallafall.

Sara VS ironi 0-1

Postat den 20 juni klockan 11:30 i Vardagssnack,

Ur akrivet: >10 april<.
 
Jahopp. Jag blir hemma idag. Åkte hem till Alingsås igår redan för att kunna vara utvilad inför idag. Hade gjort planer med mina gymnasiebästisar m.fl. men tji fick jag. Tack och lov har jag ingen feber. Men VÄRLDENS förkylning är och hälsar på. Varför ska jag alltid bli sjuk när det är något roligt pågång? Nu saknas det bara att jag blir sjuk när jag ska flytta också. Jag kan lova er att om jag blir sjuk då, då kommer jag inte göra några fler planer långt i förväg förrän jag har fått dom där jävla halsmandlarna bortopererade. Ska till doktorn för återbesök 8 juli, hoppas på att få hamna i operationskö då.. 
 
Trevlig midsommar!

Fotointresset

Postat den 14 juni klockan 21:28 i Vardagssnack,

I juli förra året hängde jag och Rasmus på Långa sand mitt i natten och fotade. Önskar att jag kunde hitta fotointresset igen. Kameran har legat i kameraväskan sen dess typ. Har väl haft framme den någon gång sen dess, men i princip inte. Ska försöka tvinga mig ut lite imorgon tror jag, det brukar ju faktiskt bli ganska bra bilder bara jag tar mig tid. Om någon vill hänga på och göra sällskap någon gång så säg det vettja!

Tre timmar perfektion

Postat den 08 juni klockan 14:26 i Festligheter, Musik/Film/Worldwideweb,

Alltså. Ni förstår inte. Kort och gott: Det var den bästa konserten jag någonsin varit på. Håkan Hellström - du slutar aldrig att förvåna. Att få vara med i publikrekord på Ullevi igår var något av det mest magiska jag gjort i mitt liv. Herregud! Dryga 66 000 som sjöng allsång med Håkans låtar.. Det går inte att beskriva. Konserten hade allt! Fjortisar som grät längst fram, människor som druckit aningens för mycket, bästa tänkbara väder, bra stämning och stört snygg scenografi. Tre timmar av perfektion. 
 
Ingen av videorna är mina, men kolla detta. MAJGAAD. Vilket drag. Vad många människor!!
Videon längst ner är från innan Håkan entrade scenen och männsikor fortfarande kom in.

Hemma i Sandvik

Postat den 01 juni klockan 12:24 i Vardagssnack,

Tiden bara flyger iväg. Nu under långhelgen har det varit fullspäckat varje dag. Har jag inte umgått med vänner så har jag varit ute på promenader eller städat upp efter dom senaste veckorna hemma. Även om jag inte har sådär jättemycket porslin och sånt hemma så har jag använt upp ALLT nu det senaste, var liksom tvungen att diska för att kunna äta på något -.- Det är första gången det hänt sedan jag flyttade till Guldheden för 6 månader sedan. Visst, alla glas/muggar har tagit slut om jag haft besök hemma men aldrig allting (tallrikar, glas, muggar, bestik) på samma gång. Har inte städat på tusen år heller känns det som... Blir till att kvällsstäda idag innan tidig sänggång. Jag ska ju börja jobba imorgon och precis som när jag praktiserade behöver jag åka hemifrån strax innan klockan 6 för att vara i tid. Ser inte fram emot det där särksilt mycket alltså -.- Men det ska bli kul att börja städa igen ^^ 
 
Nu sitter jag hemma i Sandvik och blir uppassad av mamma och pappa. Maten serverad igårkväll och jag behövde inte ens duka undan efter mig. Frukosten framdukad imorses när jag steg upp. Snacka om lyx! :) Nu ska jag återbetala genom att gåomkring med grästrimmerna lite här hemma. Hej!