Hello Sickness, it's not nice to see you again.

Postat den 28 februari klockan 14:57 i Vardagssnack,

Jahapp.
 
Jahapp.
 
Ni vet, I do it Sara-style 100%. Vilket alltså inkluderar halsont, feber med tillhörande febervärker i massor och huvudvärk så klart. Jag "visste" redan innan helgen att det skulle bli såhär så jag är inte förvånad, med tanke på att det i princip varit sista skolveckan nu (stress och prestationsångest) och sen slappnar jag av. 
 
Nu är det te med honung i varvat med äpplejuice som gäller hela dagen.. Film. Ligga ner. Jag får väl vara glad för det lilla, det finns iallafall inget skolarbete jag missar nu. Och i dagens tider finns ju underhållning på nätet som sträcker sig långt bortom förståndet så jag lär ju itne vara sysslolös iallafall. 
 
Hejsvej.

Sista tentan [check]

Postat den 26 februari klockan 10:55 i Skolsnack,

Okej, jag förväntar mig att i helgen ligga i sängen och tycka synd om mig själv hela helgen. Om jag ska reagera som jag brukar göra efter jag varit stressad ett tag och äntligen avklarat det jag varit stressad över så kommer jag bli sjuk.Typ nu. Inatt. Närsomhelst. Idag var sist ordinarie tentan på min utbildning. Fattar ni? S i s t a t e n t a n. Nu väntar en redovisning i nästa vecka, sen är det 5 veckor praktik, 5 veckor examensarbete och sen är det tydligen slut. Det känns som om jag fick antagningsbeskedet igår, fast det har ju faktiskt gått snart två år. Konstigt vad tiden går. Så snabbt, men ändå så långsamt. 

Lindomepromenix

Postat den 09 februari klockan 21:55 i Vardagssnack,

Ikväll dög inte Kållereds gatulampor så jag begav mig till Lindome och gick omkring där. Hamnade bl.a. på en av Lindomes högsta punkter där kyrkan finns och det var hur fint som helst att blicka ut över samhället. Tog en panoramabild så både kyrkan och samhället hamnade på samma bild, men egentligen så ligger kyrkan och samhället mitt emot varandra, så att säga.
 
Annars då? Jag var och klippte mig häromdagen. Fick hjälp av en vän att klippa av det värsta slitna i somras, men innan det var jag nog hos frisör senast innan jag skulle ta studenten. D.v.s. april eller maj 2012, ungefär. Frisören tyckte jag skulle skärpa mig och gå till frisören lite oftare än vartannat år, hehe. Jaja, får se hur det blir med den saken.
 
Nu är det på upploppet i skolan. Endast två teoretiska kurser kvar. Den ena är entreprenadjuridik, och det är precis vad det låter som. Sen är det även energioptimering och det är en "sammanfattningskurs" där vi ska ta lite från varje kurs vi läst och ha med det i ett stort projekt som påbörjas nu denna veckan. Vilket ska bli superkul, hoppas det inte är så svårt som läraren påstår att det kommer vara bara... Den som lever får se!
 
Nepp, en matbit ska ner i magen och sen blire sängen för min del. Hare gott, haj!