Cykelfesten

Postat den 31 maj klockan 13:31 i Festligheter,

Jävligt mycket skit under naglarna, nya vänner på facebook, färgkladd i ansiktet, konstiga sms-konversationer, facebook-rape:ar, gemenskap i massor, cyklar borttappade, vänner borttappade, cyklar hittade, vänner hittade, glädjedrycksintag, minnesluckor, numera bruna skor som var svarta vid kvällens start, annorlunda bilder i mobilen - Jag tror jag hade en bra kväll igår.

Dusch + tagg står på schemat inför kvällens ståhej. Brännboll med resten av alla studenter är det som gäller, dock tror jag att jag kommer agera hejjarklack. Nu vet ni att jag lever. Hejj! :)






Det är inte bra att plugga!

Postat den 26 maj klockan 14:37 i Vardagssnack,


Tjenis vad skönt det är att faktiskt göra någonting. T ex, dricka is-latte på gräsmattan och njuta av solen. Eller tvätta altangolvet. Jag känner att jag nästan kan göra vad som helst, sålänge det inte är att sitta och plugga. Igår när jag kom hem från skolan tog jag trimmern och trimmade ner massa högt gräs på ställen som inte går att ta med gräsklipparen. Mina fötter var så ovana att när jag hade stått ute och gått omkring med trimmern ett tag så fick jag så ont i fötterna att jag knappt kunde stå sen på kvällen. Hah. Det är det jag säger, att plugga är inte bra! Inte under någon längre tid/period iallafall ;)

Nu ska jag ute i solen och fortsätta göra någonting ^^. Hajj!

DONE

Postat den 24 maj klockan 20:10 i Vardagssnack,

FINALLY! Gud.. suttit med sista inlämningen nu idag hela dagen så när den är inlämnad imorgon, och om det inte kommer ett bakslag från provet idag, (vilket jag verkligen inte hoppas,) så är jag nu helt färdig med allt skolarbete. Alltså färdig - färdig. GÖTT SOM SATAN. Nu är det bara det roliga kvar :D. Och nu blire en kväll med That 70's show för hela slanten :)

Dagdrömmar bland pluggerierna

Postat den 21 maj klockan 19:03 i Vardagssnack,

JAG ÄR SÅ JÄVLA SUGEN PÅ ATT TÄLTA. Och gissa vad? Enligt yr.no ska regnet komma nu på kvällskvisten. Tält + regn som smattrar på tältet är ju så najs så det finns knappt! Det känns mycket värt att sätta upp tältet på gräsmattan här hemma, blåsa upp en luftmadrass, flytta ut filtar, kuddar och andra nödvändigheter och bara gosa.

Synd att jag har så mycket kvar att göra i skolan.. Det känns som om det får bli tältning till helgen istället, även om det för tillfället ser ut att inte regna då. Jaja, dags att återgå till det som ska skrivas prov på imorgon. Kul.

Hej. Hejdå.

Postat den 19 maj klockan 14:22 i Vardagssnack,

Igår och dagen innan det, och föresten många dagar tillbaka, har varit stressiga stressiga stressiga. Magknip hit och magknip dit. Ångest hit och ångest dit. Det varvas. Och ibland är det båda samtidigt. Det är mycket som ska göras den närmsta veckan, men sen är jag done. Med skolan alltså. Gôtt mos liksom. Jag ville bara säga att jag lever. Hejdå!

Min bebis är död :'(

Postat den 14 maj klockan 16:47 i Vardagssnack,


Jo, det är sant... ÅH.. Min lille fine kompis. Nu ska han få åka till Malmö på röntgen och kanske behöver han opereras. Det återstår att se. Och för er som undrar så är han inte heldöd. Hans avtryckarknapp funkar inte bara... :'(

11 maj

Postat den 11 maj klockan 18:26 i Vardagssnack,


Okej, snabb genomgång av dagen: Skola 8-13.30. Inlämning i marknadsföring och prov i religion någonstans mitt i. Kirrat två G i slutbetyg, i filosofi och religionskunskap (jag DÖÖÖR vilken lättnad!). Åkte hem, slappnade av och nu ligger jag helt avtuppad i sängen och gör nada.

Det är även här jag tänkt spendera resten av kvällen. Mamma Mia (filmen) ska spelas på datorskärmen såfort jag har hämt något att fylla på mitt energiförråd med. Sen när filmen är slut ska jag sova, så lyder mina avancerade planer nu i alla fall.

Framöver? -Jo, två skolveckor kvar i skolan. En grej/prov varje dag... Så blire när man skjuter upp saker och ting här i världen. Att jag aldrig lär mig? Det var inte länge sedan jag satt i 10 timmar i sträck med ett arbete som verkligen gjordes i sista minuten, och jag minns att det inte var särskilt kul.

Det var nog det. Heido.

PS. Jag vet, jag är snygg. HAHAHHAHAHAHAHAHHA!

Hej.

Postat den 10 maj klockan 23:12 i Vardagssnack,

Jag vill bara säga att min pojkvän är bäst! Och att jag är glad över att jag har honom :)

Jag älskar dig <3


Summerfeelings

Postat den 07 maj klockan 10:02 i Vardagssnack,


Kycklingte

Postat den 06 maj klockan 22:46 i New in,


Det är gott, bara så ni vet :)

Äntligen!

Postat den 03 maj klockan 17:10 i Vardagssnack,


Jag säger då det, ÄNTLIGEN VARMT! Men, svenskig som jag är måste jag klaga.. Jag tycker nästan att det var för varmt idag. 37 grader var det när jag kom hem från skolan. Jag kan ju meddela att jag inte frös iallafall.

Grattis Lovisa!

Postat den 02 maj klockan 12:15 i Festligheter,

Här satt jag, hemma, i min ensamhet, studerande, och hade allmänt aptrist, och rätt som det var ringde mobilen! En ovanligt megaglad Lovisa ringde och sa att jag skulle gissa vad hon precis nu hade som började på bokstaven K. Och eftersom jag hade jääättteeeetråkigt så svarade jag ku*, men det var tydligen fel...

Hon försökte verkligen en lång stund prata och ge mig ledtrådar trots att hon var så glad så hon bara sluddrade och jag fattade nada av vad hon sa. Innan jag kom på det alltså - KÖRKORT! Wow. Åh :) Är så glad för hennes skull! Grattis Lovisa! <3

Lite idag, lite igår, lite i morgon, lite framöver

Postat den 01 maj klockan 14:58 i Vardagssnack,



Med tanke på den långsiktiga prognosen jag la upp för dryga vecka sedan så känner den här prognosen för nästkommande timmar och imorgon helt okej.

Jag startade dagen med världens sovmorgon. Steg inte upp fören vid 12tiden ^^

Johan var här igår och medan han agerade [edit: VÄRLDENS BÄSTA] handdukshållare [edit: och världens bästaste sällskap och världens bästaste badvakt] hoppade jag i vattnet! Det var, tro det eller ej, kallt! MEN, däremot, luften utomhus som var så kall när jag gick till sjön var inte i närheten av lika kall när jag gick hem igen efter doppet! (Kändes det som iallafall)

Efter balkongfrukosten idag la jag mig i solen för att studera, vilket tyvärr inte var så effektivt, så jag har förflyttat mig till insidan nu igen. Men visst ser det ganska härligt ut?


Förretsen så skrev jag upp ALLA saker jag ska ha gjort innan jag tar studenten. Skolgrejer alltså. I snitt är det ett arbete varannan dag som ska in... *suck*. Så om jag inte är så aktiv här den närmaste tiden så vet vi varför :)

Ha en gosig dag! Hajj!