Dom första bilderna efter återuppståndelsen

Postat den 26 juni klockan 18:52 i Vardagssnack,

Första bilden blev: "ÅH, jag trycker bara av en bild och ser så det funkar." Och resultatet blev en "note to self", nämligen: STÄDA!

Andra bilder blev: "ÅH, vad jag ha saknat kort skärpedjup!"

Sen tänkte jag ge mig på en halvseriös bild också. Tur att blommorna i trädgården blommar och ställde upp som modell :)

Kompis! :')

Postat den 26 juni klockan 18:38 i Vardagssnack,

Jag ska inte komma tillbaka ännu. Jag vill bara flika in med att min Kompis ÄNTLIGEN kommit tillbaka! :) Det blev ett par glädje-ta-kort-på-vad-som-helst-rakt-ut-i-luften-kort, och dom kommer i ett annat inlägg. SEN ska jag inte komma tillbaka på ett tag :) Tror jag.. ;)

Hej då, på en stund

Postat den 21 juni klockan 14:22 i Vardagssnack,

Det känns just nu som om att kvaliteten på mina inlägg inte är särskilt hög. Jag kommer tillbaka någon gång. Antagligen inte idag, och inte imorgon. Hej!

Ps.Saknar ni mig för mycket hänger jag på instagram (sarut9204) :)

Panorama

Postat den 20 juni klockan 22:29 i Vardagssnack,

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nöjd med min nya mobil. Jag har haft den ett par dagar nu och äntligen börjat hitta bland menyerna och sådär :) Jag har hittat en rolig funktion: Panorama ^^ Wiie, visst blir det fina bilder? Och, ja, jag kanske är lite efter i denna cyber-värld, men vad sjutton! Nu är jag en bland alla andra ^^


När man talar om trollen..

Postat den 19 juni klockan 13:26 i Vardagssnack,

Och DÄR var rethostan igång. Ironiskt nog satt jag och Johan igår på Skype och pratade om just detta: Att jag alltid får rethosta när jag är förkyld..

 

Jag startade denna "period" med att hosta så mycket att jag kräktes... Så nu äter jag lenande halstabletter som aldrig förr! Eller jo.. som jag brukar när jag har rethosta.. I alla fall, det blir måååånga halstabletter. 

 

Nu bär det snart av in till den stora staden - jobbajobbajobba. Hoppas inte mina halstabletter sviker mig nu..


sarut9204 @ instagram

Postat den 19 juni klockan 12:16 i Vardagssnack,

Säg hej där vettja, då kan vi bli buddies ^^ 


Framtida planer

Postat den 17 juni klockan 14:41 i Vardagssnack,

Jag rensar lite i mitt liv. Har precis tagit bort (den så kallade) hemsidan till min hobbyverksamhet. Eller aa, "hobbyverksamhet" a.k.a. skolprojekt/projektarbete. Jag kände att jag fick för lite respons för att ha den i tankarna hela tiden. Så nu är den borta :) Snart tänkte jag påbörja borttagning av akvariet som har stått i mitt rum sedan ett par år tillbaka. Anledning? - Jag har tröttnat... Och dessutom har ju pappa sitt akvarium kvar så helt utan fiskar blir jag ju inte. Senare blir det väl till att rensa igenom garderoben, och alla gamla skolgrejer som "man kanske kan ha användning för senare". Nu finns inget "senare" mer i skolan, så.. dags att ta fram den stora soppsäcken ^^

Jag är mer och mindre sjuk idag. Febern (och hostan som var igår) har ersatts med en förskräcklig hosta med tillhörade halsont. Gör jag ljud ifrån mig högre än viskningar blir halsen irriterad och hämnas genom att starta en hostattack. Jag hostar så mycket att det känns som om innehållet i mig ska komma ut... USCH. Stackars mig! 

Angående "dagens" planer så får dom nog vänta... Tror inte att jag pallar vara så effektiv som jag hoppas på att kunna vara. Blir till att hänga i sängen och glutta Friends hela dagen istället. Inte fy skam det inte. 

PS. Jag har äntligen tagit mig i kragen och skickat iväg kompis till verkstaden i Malmö. Det känns lite jobbigt att han inte är döpt ännu så jag kan kalla honom vid namn. Det får blir det första att göra när han kommer tillbaka! :) Namnförslag är varmt välkomna! 

Ny layout, sjukligheter och jobb

Postat den 16 juni klockan 16:24 i Vardagssnack,

Jag måste då säga (mest till er som också använder er av blogg.se) att "Nya blogg.se" verkar vara super bra, 
när man väl kan alla funktioner och hittar i din nya layouten. Men jag antar att det är som allt annat nytt; att man bara måste vänja sig? 
 
Just nu tycker jag att den nya layouten är jättejobbig, och därför håller jag mig ifrån bloggen. Dock ska jag spana in alla funktioner och allt det där någon gång i nästa vecka när jag känner att jag har tid.
 
Annars? Igår hade jag feber och snorade som... ett dagisbarn. Snoret verkligen rann ur näsan hela tiden.. och det kändes som det aldrig skulle sluta.. Idag känns näsan dubbelt så stor som näsans normala storlek. Snoret rinner och halsen svider. Hostar gör jag och huvudvärk tillsammans med feber gör att det mesta är asmegaüberjobbigt just nu. Men, inte hindrar detta mig från att jobba. Börjar klockan sex idag och slutar runt halv 10. Anledning till att jag inte stannar hemma? - Måste... ha.. stålar... (Heh..)
 
Hej på er!

PS

Postat den 12 juni klockan 21:05 i Vardagssnack,

Lägg märke till att jag har ändrat lite i beskrivningen om mig själv under bilden här till höger...
Så kan det gå när man har tagit studenten :)


Kvällsuppdatering

Postat den 11 juni klockan 22:33 i Vardagssnack,


Foto: Rasmus

Halloj alla som tittar in här varje dag och bli besvikna över att jag aldrig uppdaterar. Direkt efter balen tänkte jag att jag skulle uppdatera så ni kunde få se hur jag såg ut, men det blev inte riktigt så. Och sen blev det studentdag. Och sen blev det ännu mer firande och sen skulle jag göra dittan och dattan och nu har jag börjat sommarjobba. Mycket som händer med andra ord.

En snabbuppdatering om mig och mitt liv just nu: Har för tillfället magkatarr -.- Jag sover för mycket (antagligen) så jag är trött från morgon till kväll. Idag testade jag dock att sova lite kortare, men då blev magkatarren värre så jag löste det genom att sova middag. Magkatarren blev bra, tröttheten blev.. trött.

Jag tänkte samla ihop bilder från både balen och studenten så ni får se. Men det blir kanske inte förren till helgen. Nu blire sängen. Imorgon är det jobb som gäller mellan 8.00 och 20.00. Har tre timmar rast mitt i, men annars är det full rulle hela dagen. Godnatt! :)

En LITEN sneakpeak

Postat den 02 juni klockan 23:58 i Vardagssnack,

Japp, det är en yttepyttebild. Webcamera är och förblir the shit. Och jag vill ju inte förstöra kvaliteten. Där av liten bild. Så.... klänningen hänger redo, naglarna är nymålade, (prov)sminkningen sitter som en smäck (som jag ska göra om imorgon). Ja, jag är nog redo att gå på bal :) 

Ses vi imorgon utan för First Grand Hotell i Alingsås ca 17.00? :) Hope so!

Godnatt!