SOMMARLOV

Postat den 29 maj klockan 14:22 i Vardagssnack,

Åh fy fan vad najs! Vårterminen är slut. Läxor är slut. Tentor är slut. Jag har dock ett grupparbete kvar som jag ska in men annars så är jag klaaar! 
 
Nu när studier inte kommer ta upp all min tid på kvällar och helger så kommer det förhoppningsvis dyka upp lite inlägg här och var. Jag har sedan jag fick min nya mobil tagit flerahundratals vardagsbilder som jag kan visa sen.
 
Igår var det examensfest för dom som var klara nu på skolan (inte jag mao). Jag kan ju säga som såhär: Jag var hemma kl 6 imorses. Hade den bästa kvällen på riktigt länge igår. Så jäkla nöjd. Dock mår man ju som man förtjänar idag... Menmen, det hör ju till. 
 
Här har ni en glad MajSara, fotade lite självporträtt häromdagen för jag ville ha ny profilbild på Facebook. Det blev en del bilder, som jag gissar kommer komma upp här såsmåningom, men här iallafall en till att börja med.
 

Jag skriver lite ändå

Postat den 23 maj klockan 11:12 i Vardagssnack,

Ja alltså, jag skulle ju inte det. Förrän alla prov och inlämningar är klara. Egentligen. Men för stunden har jag inget bättre för mig så varför inte liksom. Jag har precis gjort företagsekonomiprov som men stor sannolikthet behövs göras om. Nu efter provet ska det bli grupparbete men då jag blev klar först i min grupp så är det nu lite väntan på G. Därav kan jag skriva lite i bloggen.

Igår var en hejdundrandes kväll. Min nyfunne vän Björn och jag sprang omkring på Göteborgs gator och torg och letade geocachar och tog en promenad. Ni som har hängt med ett tag kanske kommer ihåg att jag har snackat om geocaching för ett himlans bra tag sedan? Dock har jag aldrig kommit igång då jag inte riktigt vet hur man ska gå tillväga och.. jaja. NU har jag skaffat ett användarnamn och, som sagt, igår tog jag och Björn två cachar i Göteborg. Jag var inte hemma förrän vid midnatt igår nästan och såhär fint var det på Göta Älvbron igår när vi var där. 

1 vecka kvar

Postat den 21 maj klockan 09:09 i Vardagssnack,

En vecka av skola kvar och sen är jag ledig. Iallafall på eftermiddagar och helger. Det ska bli så jävla gött!

Jag tänker iallafall att jag troligtvis inte kommer att skriva här mer tills jag slutat. Det blir bäst så. Så jag kan koncentrera mig på skolan. Just nu så ser livet nämligen ut såhär ↓. Allting är bra mycket mer än det jag förväntat mig.. Hare gött i en vecka! Peace.

Mer regn!

Postat den 14 maj klockan 20:20 i Vardagssnack,

Jag var ute och dansade i regnet idag. Jag har dom senaste dagarna suttit inne och kollat ut på regnet och sagt till alla jag pluggat med att jag skulle vilja springa ut och hoppa i vattenpölarna. Dom har suckat och tyckt att jag är dum i huvudet typ men idag när jag sprang ut så hängde två på. Vem var det som var dum nu liksom? ^^
Så här ser det ut hemma hos mig nu. Det smattrar som satan på rutan vilket är supermysigt. Tänkt dra på mig gummistövlarna och dra till Hemköp och köpa nåt gott. Så jäkla gottesugen. Har sedan jag flyttat hit dragit ner på sötsaker och klarat det riktigt bra faktiskt, men är det menstider så är det... Annars hela kvällen blir det plugg ^^
 

FEK och INT

Postat den 14 maj klockan 13:00 i Vardagssnack,

Såhär ser min vardag ut just nu. Jag sitter på ena sidan och mitt emot har jag Rickard (till vänster) och Bjönni (till höger). Vi pluggar stenhårt på företagseknomi och installationsteknik. Eller FEK och INT som det står på schemat. Just nu är det en affärsplan som ska göras till ett påhittat företag som ska startas. Trögt nog inser vi att desto längre vi kommer desto mer  det är kvar. Helt stört. Jaja, jag ska sluta klaga om detta nu. Bara att köra på. Hajj!

Regn

Postat den 13 maj klockan 20:46 i Vardagssnack,

Jag älskar verkligen regn! Sååå mysigt! Sitter med fönstret öppet och lyssnar på hur regnet smattrar mot rutan och doftar på den underbara doften som ofta följer med regn. Jag gjorde chokladbollar häromdagen och kaffe är på gång. Så jag klagar inte alls.
 
Bilden tog jag med mobilen. Jag är så nöjd med min nya leksak! Haft den i någon vecka nu och har äntligen börjat få in ett flow med nya avstånd och miniförändringarna i menyn o.s.v. '
 
Nu ska jag plugga lite innan tidig sänggång idag. Jag blir bara mer och mer stressad för varje sekund känns det som. Varje dag inser jag att det är en dag mindre till tentor och skit. Bara två veckor kvar nu!! Hur ska jag hinna allt? Jaja, inte lättar det att skriva blogginlägg så jag får väl återgå till mitt plugg. Ha det fint!
 

Secrets and lies

Postat den 12 maj klockan 20:14 i Vardagssnack,

Oh my! Det är stört mycket i skolan nu. Jag gissar att det är stressen som gör att jag har svårt att sova och är skakig i kroppen på mornarna. Händerna är värst. Man funderar ju på om man ska vara orolig eller inte? Jag väljer inte just nu. Jag måste ju bli klar med skolgrejerna så om det skulle vara skolan som stressar mig lär det försvinna inom en månad. Är det fortfarande kvar efter en månad när sommarlovet börjat då får jag väl kolla upp det, men nu känner jag att det får vara.
 
Nu är det fokus på skolan som gäller. Tre tentor och tre stora inlämningar kvar. Allt sista veckan såklart... Det hade nog varit bra med en vecka ledigt efter skolan men jag ska börja jobba med en gång. 9 veckor. Sen är jag ledig. Det ska bli gött. Ska även försöka få tag på mina halsdoktorer och säga att jag tycker att det är dags för operation snart. Inte för att halsen är vad den har varit (när det var som värst alltså) men till och från har jag riktigt ont och det håller ju inte. Kan inte bli andfådd utan att få ont i halsen så... Ja. 
 
Väntar på att en kompis ska komma hem till mig och glutta på Secrets and lies. Sett den? Gör det annars! En serie som håller på nu i sex delar. Finns på svtplay.

Inför flytten

Postat den 11 maj klockan 13:17 i Vardagssnack,

Jag måste köpa en soffa när jag flyttar sen. Egentligen hade jag inte tänkt att ha någon soffa alls, utan ha sängen som soffa liksom. Men... sitter hemma nu hos en klasskamrat och pluggar och sitter just i en soffa som är sådär perfekt insutten (säger man så?) och det känns verkligen som en miljö jag vill ha hemma hos mig sen. 
 
Det kommer bli perfekt att jag slutar skolan inför sommaren om drygt 2 veckor och sen ha en hel månad på mig att springa omkring och leta grejer till mitt nya place innan jag flyttar in. Ska se om jag hittar lite möbler, både inne och ute (har balkong!!) och fundera över hur jag ska möblera och sådär (jag har ju lägenhetsritningen så kan småfilura lite). Jag är så jäkla taggad!
 
Nu tycker folket här att jag ska plugga vidare så får väl göra det. Vi kör ju ändå grupparbete nu. Peace!

Blogginsikter

Postat den 09 maj klockan 20:42 i Vardagssnack,

Det kanske helt enkelt är så att jag tröttnat på att blogga :O Jag är verkligen i en bloggtorka nu och det verkar som om den aldrig tar slut. Det måste ha varit ursäkter i över ett år nu om varför jag aldrig skriver? Jaja. Jag kommer ju såklart ha kvar bloggen. Jag tror jag bloggat sen 2007 på olika portaler så att bara ta bort något som funnits där i 7 år bara sådär... njaa, jag tror inte det. Dessutom gillar jag ju att skriva och knappra på tangentbordet, och när jag inte är i fototorka är det kul att visa bilder.
 
Inte för jag gjort något avancerat men designen är ju ändrad nu så kanske blir lite mer sugen på bloggen då. Jag kände att stilrent är vad jag behöver nu. Fast det är klart, vad som helst hade varit bättre än hur bloggen såg ut förut.. haha!

Regnet!

Postat den 06 maj klockan 20:39 i Vardagssnack,

Det är ju mysigt när regnet smattrat mot rutan! Sitter med en kopp varm o'boy och 70%ig mörk premium choklad nu. LYX! Nedbäddad bland gosiga kuddar och bara har det allmänt gött. Jag har nämligen suttit i skolan fram till 7tiden idag så jag känner att jag förtjänar att bara sitta ner nu. Har fått tummen ur och börjat koda lite på designen också. Så vem vet, snart kanske det dyker upp lite nyheter häromkring ;)

Sen sist

Postat den 03 maj klockan 19:36 i Vardagssnack,

Det känns dags nu. Såååå mycket bra saker har hänt sen jag skrev något här sist. Fick massa fina gratulationer på min födelsedag. Jag badade i presenter när släkten kom och firade mig. Penicillinet gjorde susen så jag var tillbaka på praktiken efter bara två dagar hemma. Skönt. Jag har fått 9 veckor jobb i sommar och nya mobilen har kommit. Dessutom är jag numera ägare av ett förstahandskontrakt till lägenhet (!!!) så i juli flyttar jag igen, sen ska jag försöka hålla mig där ett tag framöver. Jag har ju lovat bilder på placet som jag bor i nu men jag vet inte... jag ska ju inte bo här längre :P Jaja, vi får se hur det blir med den saken. Vidare så kan jag berätta att skolan känns så stört inspirerande att jag har aldrig vairt med om något liknande förut. Helt fantastiskt. Ja, det var lite av det som har hänt senaste tiden. Jag har även lärt känna en himlans massa nya vänner bara senaste två veckorna så jag är bara allmänt pigg hela tiden nu när det händer så bra saker.