19 oktober

Postat den 19 oktober klockan 14:41 i Vardagssnack,

Dagarna kommer, dagarna går och inte blir det särskilt mycket bloggande. Kollade in här och såg att det var snart en vecka sedan jag skrev sist. Jag tycker att det känns som om jag gjorde mina bananomeletter igår... Heh.

Det är minst sagt lite som har hänt det senaste.. Bara denna vecka har jag haft tre prov och en redovisning i skolan. Plus ändrad civilstatus (som man så fint säger,) så ni kanske förstår att det inte funnits mycket tid för annat... Igår drog jag med två klasskamrater, Rickard och Björn, och Pernilla på Lights in Alingsås. Lyckad kväll! (Jag har för övrigt sagt upp mitt guidande i år om någon undrar, pga för lite tid.)
 
Inatt sov jag hemma i Sandvik och jag sov hela 12 timmar. Gissa om jag var trött? För övrigt väldigt skönt att vara hemma och lukta på min uppväxt, så att säga. Nepp, nu blir dagen laddad med plugg. Hare gött. 

Bananomelett a la Sara

Postat den 13 oktober klockan 20:27 i Mat/Dryck,

Jag pausar lite min i matlådelagningen (yes, nu är det student 100% som gäller) för att käka lite bananomelett. Hittade receptet på Arlas hemsida men gjorde om det lite.

Bananomelett | 1 port

1 banan
1 ägg
1 dl keso
1 tsk honung
½ krm salt
blåbär
 
Mosa halv bananen i en bunke. Vispa ner ägget och sen keson, honungen och saltet. Stek smeten på medelvärme tills det blir lufthål i omeletten. Vänd på't och låt steka lite till. Servera med den andra halvan bananen, blåbär och lite mer keso. Ät!

Update:

Postat den 12 oktober klockan 14:20 i Vardagssnack,

Ett berg av skolböcker med läxor som bara växer och växer. Påsar och kartonger som fortfarande står huller om buller. Där har ni mig, mitt i. Allmänt hängig. Jag lovade ju bilder på mitt boende.. Det kommer. Men inte just nu. Hej.

PS

Postat den 08 oktober klockan 22:17 i Vardagssnack,

Vi går skilda vägar nu, jag och Johan. Om någon undrar.

Inomhustajm no more

Postat den 06 oktober klockan 20:38 i Vardagssnack,

Måste bara flika in lite igen (trots att jag inte hinner egentligen). Alltså, jag har precis varit och handlat! "Eh, okej???" tänker ni då, men då ska jag förklara vad grejen är: Jo, när man bor på landet och inte har några gatlampor så betyder det (lite underförstått) att man inte går ut när det är mörkt. Punkt. Det vill säga att man, den här tiden på dygnet, inte går ut. Men.. (hihi!) det är precis vad jag har gjort nu. Jag gick en liten promenad till Ica (bara det är ju faktiskt kul, att jag kan  till Ica ^^) trots att klockan är "detärmörktutesådetärinomhustajm". 
 
Det känns riktigt bra att jag är så lättroad, det gör hela flyttgrejen ännu roligare än vad den redan är!

Söndagkvällsuppdatering

Postat den 06 oktober klockan 19:18 i Vardagssnack,

Stressad till tusen men sjukt nöjd över mitt nya boende! Har väldigt mycket att göra i skolan men vill bara flika in här en snabbis och meddela att jag lever. Innan flytten visste jag inte riktigt hur lång tid allting skulle ta så var lite väl tidsoptimistik då jag trodde att allt skulle vara klart vid det här laget. Men nej, lådor överallt, har inte bestämt ens hur jag ska ha alla möbler så.. Ja. Kan inte packa ner i lådor än för då blir det för tungt att flytta omkring möblerna. Så ja.. så var det med det. 

Men som sagt, sjukt nöjd! Nu måste jag kila, plugg på schemat innan kvällsmat och tidigt sänggång! Hejsvej.



Flytt på G

Postat den 01 oktober klockan 19:36 i Festligheter, Skolsnack, Vardagssnack,

I flera dagar har jag velat berätta att jag ska flytta! 
 
Jag ville mest säga det. Kunde inte hålla tyst längre ;-). Till helgen, när jag är på plats i mitt nya place i Olskroken kommer jag skriva mer om flytten, men nu måste jag dock återgå till studierna - som varvas med packning i fulla muggar. Överallt står flyttkartonger och kassar med kläder ^^

Annars? Full fart i skolan som vanligt. Och dessutom är det snart dags för säsongpremiärgudiningen så har lite att plugga på gällande den delen med. Många bollar i luften här! Hajjhajj!