När det inte kommer lika mycket in som det går ut...

Postat den 31 maj klockan 08:44 i Vardagssnack,

Det där med att leva livet en dag i taget går väl an ett tag, men nu blir det till att leva på budgetsidan ett tag. Det har varit resor, skor, kläder, objektiv, smink, skönhetsboxar, utelunchar, transportkostnader, Ullaredsbesök och massa andra saker som gör att den ekonomiska biten tryter. Och gissa vad? Jag är (i princip) arbetslös.. Heh. Inte för att jag har ångrat ett ända köp, för det har jag inte gjort någonstans vad jag kan komma på i skrivande stund! Men det kommer ju ett liv efter 21 års ålder.. Tro det eller ej liksom. Så.. ja, hej budget! En gång i tiden (för ett år sedan och livet innan det) fick man ju studiebidraget varje månad. 1050 spänn klarade man sig gott på, så det är mitt mål nu framöver. Cirkus 1000 kronor/månad (i alla fall ett tag) framöver! Önska mig lycka till O.O

30 maj

Postat den 30 maj klockan 12:03 i Vardagssnack,

Jag gillar inte min design. Den känns inte rätt i tiden. Om man nu kan säga så. Blir nog till att knåpa ihop en ny så småningom. Jag vill bara säga det. Hej!

Kroatien [pt 3]

Postat den 28 maj klockan 08:18 i Utflykter/Resor,

Tuddeloo och godmorgon! Resten av bilderna från Kroatien ligger nu i Lightroom och väntar på att bli behandlade, med andra ord kommer det dyka upp massa bilder från Kroatien här i bloggen nu dom närmaste dagarna. Tänkte lägga upp det som Teneriffabilderna, dag för dag liksom. Hoppas det duger!
 
För att gå händelserna lite i för väg så ska jag berätta om när vi skulle checka in. Lagom mosiga båda två anlände vi till Valamar Club Dubrovnik Hotel på förmiddagen. Både hade varit upp sen 3 och inte spvit så mycket. Och rätt som det var så börjar Lovisa småfnittra lite lätt och rycker mig i armen. "ANDERS BAGGE!" viskar hon, "ANDERS BAGGE ÄR HÄR!". Hahha. Yes, jag vände mig om för att titta dit Lovisa pekade och mycket riktigt stod Bagge där och skulle också checka in. 
 
Och det kändes lite som om han följde efter oss dom följande dagarna. När vi var vid poolen var Bagge där, när vi var på utflykter och gick runt på egen hand och tittade oss om så såg vi Bagge och hans filmteam lite var som stans. Hans kamerateam kom och frågade oss om vi ville provsjunga för Idol som ska sändas i höst. Vi fick reda på att Bagge skulle hitta Sveriges nästa Idol utomlands. Med andra ord kan det mycket väl hända som så att jag och Lovisa skymtas i TV till hösten.
 
Och som avslut på detta inlägg: Givetsvis lite smygfoton på honom!

Grattis bloggen!

Postat den 27 maj klockan 18:56 i Vardagssnack,

Yepp, det stämmer bra. Idag fyller bloggen 2 år. HURA!! 2 år! Hur har dagen firats? Inte alls! Men jag tänkte att jag kunde publicera detta på samma tid som första inlägget i denna bloggen publicerades, nämligen 18:56. Den 27 maj 2011 kl 18:56 publicerades ett inlägg om gröt. Haha. Bra start där! Sedan dess har jag tydligen skrivit 549 inlägg. Inte så pjåkigt va? (550 med detta.) 
 
Nu ska jag åka och träffa Johan på första gången på evigheter, känns det som! Göttigt värre <3

Kroatien [pt 2] Dag 1

Postat den 27 maj klockan 13:01 i Utflykter/Resor,

Klockan 04.00 åkte jag och mamma till Lovisa för att plocka upp henne innan vi skulle till flygplatsen. Kolsvart var det ute då men en knapp halvtimme senare, halvvägs till flygplatsen, var det soluppgång!
En bild på Lovisa i bilen och sen i flygplanet. Solresor (som vi åkte med denna gången) bjöd på choklad och smörgåsar på flyget! 

Två blekfisar som är nöjda med vädret! Vi tog en bild ut genom bussfönstret på väg till hotellet. Helt okej, om vi får säga det själva!


Vi testade sängarna innan vi skulle testa maten. Precis som maten på förra resan så var lunchen en giganstik megabuffé! Ännu större än sist. Det var mat så långt ögat kunde se. Typ. 
Fin Lovisa, koncentrerad Sara! Jag "testar" bläckfisk. En annan är ju uppvuxen med att testa nya saker, särskilt när man är utomlands! Bläckfisken smakade inget, det var som att tugga på gummi. MEGASEG var den. Inget att hurra för.
 
Efter maten var det dags att ta en sväng ner till poolen för att checka läget och provligga solstolarna. Vi la oss sedan med en perfekt nyans av rödrosa på huden! :-)

Kroatien [pt 1] Shopping [pt 1]

Postat den 24 maj klockan 22:48 i New in, Utflykter/Resor,

Kroatien bjöd inte bara på sol och bad utan en hel del shopping också. Bland annat billiga converse ^^ Jag tror minsann mina vita fakeconverse har fått konkurrens.

Kånken goes kameraväska

Postat den 24 maj klockan 16:51 i Vardagssnack,

Yepp, det här är vad jag har gjort idag ↑. Och druckit islatte ^^ Så sjukt gott! (1 dl kaffe, 1 msk socker och 1 dl mjölk. Blanda i sockret i kaffet när det är varmt. Ställ kaffet i kylen ett par timmar. Ta ut kaffet, häll det i ett glas tillsammans med mjölken och servera. Till varma soldagar kan kaffe frysas i isbitsformar för att sedan läggas i latten. Funkar med vanliga isbitar också, men då kan kaffet bli lite blaskit).
 
Jag blev riktigt nöjd med min kameraväska! Jag köpte faktiskt en kameraväska från CDON samtidigt som jag köpte det nya objektivet när det var kamerarean. Väskan köpte jag med 40% rabatt och var en vanlig axelbandsväska. Men nu är det ju som så att min rygg är lite skev och ojämt byggd av muskler pga flera års bärande av just axelbandsväskor på en och samma axel. Men det är väldigt tacksamt att slippa ta av sig väskan när man har kameran med sig om man ser något man vill fota. Därav axelbandsväskan. 
 
När jag köpte kameranväskan på CDON hade jag inga planer på att sy en egen, utan det var mest att jag verkligen behövde en kameraväska, eftersom jag inte hade någon och dom praktiska fördelarna med axelbandsväska vann över dom ergonomiska bitarna.
 
Sen kom jag på igårkväll att innan jag köpte min Kånken i vintras hängde jag väldigt mycket på Naturkompaniets hemsida för att spana in vilken färg, storlek och sådär jag skulle välja, och då såg jag även att dom hade en kamerafacksinsats till just Kånkenryggsäckarna. Men när jag väl var i butiken och skulle köpa min väska så hade dom inga kamerafacksinsatser kvar men trodde att det skulle komma in till våren. Och ja, igårkväll kom jag på att det faktiskt var vår nu och därför surfade jag in på deras hemsida. Men till min fasa får jag se att "prukdukten är borttagen ur sortimentet". What the fuck?! -.- Desperat efter en kamerafacksinsats tog jag hjälp av google för att hitta en annan återförsäljare och då får jag se en kille som sytt en egen insats. Och ja, som jag skrev igårkväll blev jag helt lyriskt av bara tanken att få sin min egna insats. 
 
Jag vet inte om jag visat, men jag har ju även sytt ett fodral till själva bandet på kameran (det ligger ihopvikt ovanför kameran på bilden ovan) och av det tyget hade jag maaassa kvar, vilket passade perfekt att sy min insats av.
 
Så istället för att köpa en insats av en annan återförsäljare för 399 kronor så sydde jag min egen av sånt jag hade hemma. Bara ett liggunderlag behövde köpas in, vilket inhandlades på Maxi för endast 69 kronor :D. Det blev inte dom finast sömmarna, men det gör mig ingenting alls, jag är APNÖJD! 
 
 

Det där med maten

Postat den 23 maj klockan 14:59 i Vardagssnack,

Jag har varit bortskämd hela veckan i Kroatien med färdiglagad mat i form av en jättbuffé frukost, lunch och middag. Frukost mellan 7 och 9.30, lunch mellan 12 och 14 samt lunch mellan 19 och 21. Och att kunna välja på vad som är gott och äta ordentligt regelbundet under dagarna har gjort underverk! Jag har verkligen mått bra av det. 
 
Ni som känner mig vet att jag slarvar en del med maten när jag är hemma. Jag tycker det är tråkigt att laga mat, är oftast inte så sugen och tycker det är ganska tråkigt att äta. Dock är ju inte helt onormal, jag blir hungrig emellanåt och då blir jag ju automatsikt sugen. Men oftast, som nu, var det över 5 timmar sedan jag åt frukost och jag är inte det minsta hungrig. Däremot känner jag att orken tryter och jag verkligen behöver ha energi. 
 
Om någon har någon bra enkel mat att laga som går fort så får ni mer än gärna kommentera det! Vanligtvis består min variationsrika kost av makaroner och köttbullar eller makaroner och korv. Heh... 
 

Någonting är på gång

Postat den 23 maj klockan 12:38 i Kreativitet, Vardagssnack,

Efter lite surfandes på nätet är kreativiteten på topp! Här ska sys! ÅH, jag blir så glad av bara tanken :D Fast vad det är jag ska sy blir en hemlighet tills det är klart. Däremot tänkte jag vara snäll och ge några ledtrådar: Det jag ska använda mig av är min Kånkenryggsäck, liggunderlag (som jag måste införskaffa mig först) och tyg. Någon som har någon gissning vad jag ska ha för mig? 
 
Update: Mamma köpte med sig ett liggunderlag hem från Maxi för bara 69 spänn, och tyg hittade jag hemma! Så här kommer lite bilder på det hela :) 

Hemma!

Postat den 22 maj klockan 22:59 i Vardagssnack,

Det var riktigt skönt att få komma hem mitt på dagen idag. Klockan halv 5 andades jag in hemmadoften och snabbt som attan kilade jag upp till kaffebryggaren för att få svenskt bryggkaffe på första gången på en vecka. Myyycket smarrigt! 
 
Tänkte se om jag kan få in lite bilder i datorn imorgon eller vad som händer då. Jag känner just nu att jag inte har något grepp om verkligheten alls. Jag vet inte vad som händer, när det händer och var det händer det som komma skall (typ jobb och sådär). Så det blir morgondagens första uppgift efte frukost!
 
Btw, jag har haft tre Loka-flaskor på mitt skrivbord aaaslänge för jag tänkte fota dom och skriva värsta inlägget om dom nya smakerna. Men just för att smakerna inte är särskilt nya längre så har jag liksom gett upp det. Tänkte iallafall att jag kunde knäppa en bild (och ha lite som utfyllnadsbild), och säga att jordgubbsglassmaken var den enda som var god ;). Godnatt med er!

Hakuna Matata

Postat den 14 maj klockan 21:31 i Vardagssnack,

Okej, sex och en halv timma kvar tills jag ska åka och hämta upp Lovisa för att sedan åka till flygplatsen. Om man kanske ska börja packa? Jag testar en ny packteknik inför denna resan, s.k. sista-minuten-packning. Det måsre ju passa bra till en sista-minuten-resa? 
 
Resan kom väldigt plötsligt. I söndags kom jag på att det var dags att börja tänka vad som skulle med inför resan, men sen på måndagen hade jag annat inplanerat, och idag hade jag jobb i Kungsbacka inplanerat, och nu är det nu. Klockan 04.00 är alltså tanken att vi ska åka. Men jag har börjat med en ny grej: Hakuna Matata liksom. Inte oroa sig för dåtiden, inta oroa sig för framtiden, utan helt enkelt leva i nuet. Och det är precis vad jag ska göra i Kroatien!
 
Så hejdå med er! Hörs om en vecka igen! Pöss och kram!

Kroatiskt väder

Postat den 14 maj klockan 07:51 i Utflykter/Resor, Vardagssnack,

Värmen är ju perfekt, men regnmoln 3 dagar? Bra inprickat! -.- Bläk. Jaja, en av regndagarna ska vi till Montenegro, hoppas det regnar mindre där. Sen en annan av regndagarna ska vi på kryssning till Adriatiska havet, så förhoppningsvis regnar det inte där heller. Och sen hoppas jag även på att YR har fel och att blir stårlande sol hela tiden ^^
 
Nu ska jag skyda iväg till bussen! Jobb i Kungsbacka 11-19, hemma runt 21 och jag har inte börjat packa ännu, hehe. Trevlig kvällssyssla! Hejsvej! Ha en fin dag :) (Alltså, det är imorgon som jag åker!!! Gah! :D)

Det där bröllopet

Postat den 12 maj klockan 13:23 i Vardagssnack,

Min uppgift under dagen var, kort och gott, att finnas till från morgon till kväll och knäppa av lite bilder då och då. Porträttfotografringen tog en "riktig" fotograf hand om, vilket jag var väldigt lättad över :). Men att fota under tiden som Evelinas frisyr tog form, vigseln i kyrkan och mingelfota på festen, det var min uppgift. Och här kommer då ett utplock av bilder från den dagen, den 28 juli 2012. *bildbomb* (Jag låter bilderna tala för sig själv, fråga gärna om något är oklart ^^)

Vaddå kamera-rea på CDON?

Postat den 11 maj klockan 22:20 i Vardagssnack,

Här får man ett mail om att årets största kamera-rea på CDON är i full gång. Givetsvis blev det till att scanna igenom sortimentet, men sen slutade det med att jag handlade till ordinarie pris ändå. Länge har jag nämligen sneglat på ett 50mm f/1.4 och när CDON hade satt upp "billigast på pricerunner" på just det objektivet så kunde jag ju inte annat än att slå till. Däremot handlade jag på rean också! En bra kameraväska att ha alla mina prylar i har aldrig funnits i min ägo, förrän nu då ^^ 

Testbilder på första bästa motiv ↑. Objektivlådan, mig själv i spegeln och en ros som jag fick av Johan häromdagen blev bland det första som blev förevigat med nya objektivet. Jag är sketanöjd! Vilken investering :D Efter första bilden, som blev en rakt-ut-i-luften-bild, dök det upp ett mycket sällsynt leende på mig. Jag såg nog anings störd ut när jag log så mycket att jag inte ens kunde stänga munnen. Yeey! Bra betyg kan man tolka det som.
 
Imorgon står det jobb på schemat igen men på måndag (om dte inte blir regnoväder) ska jag ut och testa skärpedjupet! 

Glossybox

Postat den 10 maj klockan 14:25 i Vardagssnack,

Den omtalade Glossyboxen - Nu har jag den också. Egentligen är jag väl ingen skönhets- eller makeupbrud, men det är nog mest för att jag inte riktigt vet vad det är jag vill ha, vad som finns eller hur /ofta/ man använder det. Jag har sett massa människor som öppnar sina Glossyboxar på Youtube och dom allra flesta får någon konstig röst och låter överdrivet glada när dom berättar om sina produkter. Det låter lite töntigt i vissa fall, men boxen har i alla fall sett väldigt fin ut! Så ja, häromveckan föll jag för grupptrycket och skaffade mig en prenumeration på 6 månader. 
 
Med andra ord kommer det dimpa ner en Glossybox till mig en gång i månaden 6 månader framöver. Och hör och häpna: när jag öppnade min första Glossybox kände jag mig lite som dom där tjejerna på Youtube när dom öppnade sina boxar. Lite lycklig inombords sådär. Boxen var verkligen superfin! 
 
Om ni vill kolla in hemsidan och läs mer om vad det är kan ni göra det HÄR. Tjoflöjt!

Besatt

Postat den 09 maj klockan 13:52 i Vardagssnack,

Så himlans typsiskt... Alltid när jag skaffar ny design och känner mig nöjd med den så måste jag gå in ungefär en gång varannan minut för att titta på designen. Jag blir som besatt. Måste. Kolla. På. Designen. Jag varvar mellan Facebook, design, Spotify, design, facebook, design, instagram, design, slösurfa, design osv. Jag menar: Igår från klockan åtta (när designen var klar) tills jag stängde av datorn (ca 3 timmar) så ökade sidvisningarna från ca 15 till 90 (jopp, populär blogg ;]). Klart att någon själ kan ha varit inne på bloggen mellan 20 och 23, men jag tror att jag var en stor del i den där ökningen. 
 
Iallafall, nu idag när jag vaknat och hunnit smälta den nya designen lite så kommer kritiken mot mig själv. Är det inte lite rörigt? Är den gröna färgen verkligen så snygg? Känns inte bilderna lite.. fula, i den här designen? Var det inte bättre förut? Kan jag göra designen bättre på nåt sätt? Ska jag minska storleken på texten någonstans? Tusen frågor dyker upp i huvdet men inga bra svar. Och så är det varje gång jag skaffar ny design.
 
Oftast brukar jag lösa problemet med att låta allting rinna av mig. Intala mig själv om att det faktiskt ser bra ut och att man bara behöver vänja sig. Synd bara att det tar så himlans lång tid bara.. 

Man lär sig

Postat den 08 maj klockan 19:37 i Kreativitet,

Sådär. Ny bloggdesign [check]. Helt från grunden dessutom. Jag gillar't! Nu när jag har suttit med bloggdesign ganska mycket senaste tiden så har jag lärt mig ännu mer utantill än vad jag kunde tidigare. Snacka om att allting går så mycket snabbare när man inte behöver testa sig fram efter varje lite ändring man gör så man ser att man ändrar på rätt ställe. Haha :) 

Väkommen April

Postat den 08 maj klockan 11:33 i Vardagssnack,

... även om du är lite sen. 
 
Snacka om aprilväder! Igår låg jag i solen och svettades med bara bikini på, det var verkligen varmt från morgon till kväll. Men vad har vi för väder idag? Regn! Det är 20 grader kallare jämfört idag med igår... Brr! Igår hann jag med att få några av mina favoritblommor på bild iallafall :) Vitsippor!

Bröllopsdesign

Postat den 07 maj klockan 22:40 i Kreativitet,


Medan normala människor har varit utomhus i det fina vädret har jag suttit och knopat på en bloggdesign. Någon som kommer ihåg att jag fotade bröllop i somras? Jag lovade att göra en bloggdesign till bruden och nu, nästan ett år senare, är den klar. Hahah. Den hamnade lite på is och så tog jag tag i den igen för några dagar sedan. Och nu finns alltså ett resultat(, man kan klicka på bilden om man vill ↑). Och förresten så hamnade 'att visa bröllopsbilderna i min egen blogg' också på isen. Jag har kvar allihopa så det kanske dyker upp en och annan bröllopsbild i dagarna fram över. Vet vet? Den som lever får se!

Nytt?

Postat den 07 maj klockan 11:02 i Kreativitet,

Detta blev väl ganska mysigt? Funderar på att ha det så. Men samtidigt så känns det lite väl mycket sommar för att knappt ha vår ute. Eller? Jag ska suga på den karamellen lite tror jag.

Bunkra upp

Postat den 07 maj klockan 08:11 i New in,

Ica tycker ju att man ska bunkra upp med billiga varor emellanåt. Inte för att skor kanske var en av dom varorna som kampanjen syftade på så har jag bunkrat upp med två par vita fakeConverse inför sommaren. Just från Ica Maxi. 99 kronor styck. Göttigt ^^

Knäcketips

Postat den 06 maj klockan 18:14 i Kreativitet, Mat/Dryck, Tips,

Ost på knäckemacka i all ära, men varför inte skojja till det lite?


Om man tycker att majs, avokado och banan är lite vågat kan jag tipsa om att äta knäckemackan med smöret neråt! Lite annorlunda blir det när smöret nuddar tungen först. Testa! :)

Beröm till mig själv och Happy Socks

Postat den 06 maj klockan 12:28 i Vardagssnack,

Gud så duktig jag har blivit med bloggandet! 7 av dom senaste 8 dagarna har jag skrivit minst ett inlägg per dag! Och nu när jag hänger på bloggen ganska mycket så är jag sugen på att göra en ny design till mig. Fast jag gillar bakgrunden så den kanske får vara kvar. Får se. Men det blir inget med det idag iallafall. Idag är nämligen en pyjamasbyxordag. Såhärgår jag omkring idag!
Alltså helt seriöst  - strumporna! Innan jag provade Happy Socks trodde jag att strumpor var strumpor liksom. Jag handlade alla möjliga sorters strumpor på Gekås och alla kändes likadana så jag trodde att alla strumpor var likadana i princip. Men så hittade jag Happy Socks och världens snyggast mönster runt påsken förra året. Hade det inte varit runt påsk och därmed kunnat önska mig dom i påskpresent så hade jag nog inte skaffat mig några då dom är ganska dyra... Men så fick jag hem strumporna och provat dom. Sedan dess är jag frälst! Alltså det är helt sinnesjukt. Hur kan ett par strumpor vara så sköna?! Helt klart värda pengarna. Jag tror jag har lagt nästan 1000 spänn på strumpor det senaste året... Hehe.. Jag vet, det låter sjukt. Men det känns som en investering att ha Happy Socks-strumpor på sig. 
 
Om någon vill göra mig på hurmör någon gång, köpt Happy Socks till mig! (Storlek 36-40.) 

Trött tjej

Postat den 05 maj klockan 18:55 i Vardagssnack,

Jag vet inte hur det har varit hemma, men i Kungsbacka har det varit sjukt fint väder hela dagen. Det kom in en kille i shorts... kanske kallaste laget. Men det var många som kom in med trekvartsbrallor och solbrillor. Fint väder är för övrigt lika med dålig affärsverksamhet. Vi var tre stycken på plats idag och det var typ två för många. Vilket gjorde att jag hade gott om tid att tänka på hur trött jag var hela dagen. Verkligt sjukt trött. Som vanligt skyller jag på pollena och medicinen mot dom. Usch!
 
En fundering jag har: Föreställ er att ni är i en butik. Där finns en person som håller på med varor och ställer i ordning produkter och städar bakom. Personen har även en bricka fram på tröjan där det tydligt står DRESSMANN på. Visst förstår man då att personen jobbar på just Dressmann? Idag stod en kvinna och tittade på mig ganska länge när jag höll på att städa och fixa i ordning bland kalsongerna innan hon frågade: "Jobbar du här?" Alltså, den sarkastiska Sara bara exploderade inombords och ville säga att jag jobbar på bondgård eller nåt. Synd, eller rättare sagt tur för kunden, att jag inte får bete mig hur som helst. Och ja, allt har varit jobbigt idag med -.- 
 
Nu blir det Sims för hela slanten. Det är min ny(gaml)a grej. Hajj!

Överenskommelse och vårdepression

Postat den 04 maj klockan 22:33 i Vardagssnack,

Okej, vi kanske kan komma överrens om att jag inte gör mig sådär himlans bra framför kameran?
 
Jag passade på att testa motljuset igår igen när solen ändå var framme. Gud vad glad man blir när man får till rätt ljus i kameran! Inte för att det blev exakt som jag hade tänkt, men det blev definitivt åt rätt håll. Joho ^^
 
Annars så har jag en svacka i mitt arbetslösa liv. Och nu kan man ju tro att minus + minus blir plus. Men nej, så bra har jag det alltså inte. Förutom att jag går hemma om dagarna och är helt apatisk så är ju nu även hängig. Jag som trodde att våren hade med sig bara bra saker (förutom pollen). Jaja, det blir väl bättre...
 
Nu ska jag dra mig mot sängen för att tanka skönhet. Jobb står på schemat imorgon och jag hoppas på att alla Kungsbacka'bor strömmar in på Kungsmässan till Dressmann för att träffa mig så det blir mycket att göra. Alltid roligare att jobba då! Godnatt.

Motljus

Postat den 02 maj klockan 20:46 i Vardagssnack,

Jag testade motljuset lite. Jag har nog aldrig, medvetet, försökt fota /i/ motljus. Vad jag kan minnas iallafall. Sen är ju mitt minne inget att hänga i granen kanske, men ja. Jag tycker iallafall att det blev helt okej för att vara första gången.

Gula stövlar? - Ja tack!

Postat den 02 maj klockan 13:12 i Vardagssnack,

Kolla vad jag vill ha.
Köp dom till mig här, tack. Dessa skulle också gå bra.

EasyTone x2

Postat den 01 maj klockan 17:43 i New in,

När jag var i England i somras så köpte jag vita SimplyTone skor. Har aldrig varit nöjdare över ett par skor tror jag. Dock nu när dom varit använda sjukt mycket så har insidan på skon, bak vid hälen, börjat gå sönder. Så därför tyckte jag att det var dags att investera i ett par nya.
 
Jag vet inte riktigt varför, men jag hängde på sportamore.se och hittade sånna skor asbilligt i flera färger. Egentligen hade jag velat ha ett par svarta, men så ville jag så gärna ha ett par rosa också. Jag köpte dom rosa för dom skulle blir definitivt roligare att använda. Sen när jag väl köpt dom så beställd jag ett par till, ett par gråa (dom svarta var slut i min storlek). Bara för att dom rosa kanske hade blivit lite väl rosa på Dressmann. Så ett par rosa motionskor, och ett par gråa jobbskor. NÖJD! Och, jag kan ju säga som så att skorna är nedsatta 796 kr. Lätt värt att köpa skor där - dessutom 30 dagars öppet köp och gratis retur. Så om man beställer skor som inte passar när man provar dom är det bara att skicka tillbaka ^^