30 januari

Postat den 30 januari klockan 15:30 i Mat/Dryck, Vardagssnack,

Idag har jag ätit frukost. Idag har jag varit ute första gången sedan jag fick influensa (undantag när jag åkte till arbetsförmedlingen i fredags) (jag fick feber dagen därpå igen...). Idag har jag skrivit detta blogginlägget. Idag borde jag duscha. Snart ska jag äta. Och efter det ska jag skriva klart mitt CV som bara tar bajslång tid.. Typ så.
 
Någon annan som gör något idag?

Före/Efter

Postat den 25 januari klockan 15:47 i Vardagssnack,

Man kan nästan tro att jag var blond. Jag kände mig inte så blond, fast topparna var i och för sig väldigt ljusa. Jaja, det var förr. Nu för tiden är jag mörkhårig. Färgnyans 584 för att vara exakt. Det blev som färgen på håret på tjejen på färgpaketen. Och det blev som jag tänkt mig. Men nu när jag väl har denna hårfärg så känner jag mig väldigt blek... Usch! Fast det hör väl vintern till, att man är blek. Så jag tar det som det är.
 
Idag har jag varit på arbetsförmedlingen. En timma var jag där på "möte". Och jag kan ju säga som så att dom överraskade mig rejält. Man kan tro att det fått ett helt nytt koncept att gå efter sen jag senaste hade med dom att göra... Hah. Väldigt hjälpsamma och jag fick intrycket av att dom faktiskt ville hjälpa till och inte bara att dom "skötte sitt jobb". Så tummen upp för det! 
 
 

Färrtisssh

Postat den 24 januari klockan 21:18 i Vardagssnack,

Ganska så klar, väldigt så nöjd. Spegeln sitter på väggen, byråerna är ihopsnickrade och jag har inte längre några kläder på golvet. Gottans! Mobilpic.

Samma visa dag efter dag. Jag är sjuk. Men det verkar som om visan går på sista refrängen nu iallafall. Ingen feber, jag är myyycket piggare och skallen börjar hänga med igen. Såklart vissa småskavanker sitter kvar; huvudvärk, öronont, snuva och hosta. Men man kan ju inte få allt. Iallafall inte med en gång ;)
 
Nu ropas det från övervåningen att pannkakorna är klara. Känns som okej "sjuk"mat :) Hajdå!

Livet leker...

Postat den 23 januari klockan 17:35 i

... för en sjukling. Ja, det känns nästan så. Idag kan jag sitta upp utan att bli andfådd! Tänk vad livet är härligt ;)
 
Såklart är jag långt ifrån frisk, men att inte ha haft feber på hela dagen och kunna sitta upp en längre stund utan att bli helt utmattad väcker oanade krafter.
 
Alldeles nyss fick jag värsta behovet av att ladda ner appar i mobilen. Sagt och gjort! Jag har massa nytt i mobilen nu som jag ska spana in om det är lika bra som det påstods vara bland recensionerna. Tror jag ska göra det med en gång. Jag kände mig piggare nyss än vad jag faktiskt är (sitter här och flåsar nu -.-). Jaja. 

Nu är det nu! Peace!

På order från Johan

Postat den 22 januari klockan 19:36 i Vardagssnack,

Igår slog det till. Snorig, huvudvärk, öronont, feber och allt såntdär som hör till en härlig förkylning troligtvis influensa. Vid sänggång igår visade febertermometern 39,1 grader. USCH! Menmen, enligt en livsfilosofi: Ska man göra saker här i livet kan man lika gärna göra det ordentligt!
Kvällsmaten igår bestod av alvedon, halstabletter i olika former, nässpray i olika former, en järntablett (pga blodgovningen häromdagen) och te med maaaza hån-ugg. Som ni förstår kan man tro att jag inte lärt mig bokstäverna n och m då det bara ljuder b (eller p) när jag försöker säga ord som innehåller just m eller n. 
 
Idag har jag spenderat dagen hosisontellt. Antingen i sängen eller soffan. Att sitta upp gör mig andfådd och det är blogginlägget har tagit mig sjuuukt lång tid att skriva. Bara så ni vet. Hejdå. Krya på mig!

Snorar och så

Postat den 20 januari klockan 14:31 i

Idag slog det till. Snorig, huvudvärk, öronont och allt såntdär som hör till en härlig förkylning. Tro sjutton att jag var hängig och trött igår. Det är väl bara till göra en repeat á la yesterday: Tycka synd om mig själv, äta onyttigt, glutta på romantiska komedier. Typ så.
 
Btw, två av två byråer färdiga. Nu saknas bara lite annan inredning och en spegel upp på väggen, sen är jag ganska nöjd på ett tag!

#coolastebruden

Postat den 19 januari klockan 18:40 i

Hopp. Jag kör väl ett inlägg per vecka. Blir det bra? Gud, jag har blivit sämst på att blogga. (No shit, Sherlock.)
 
Här kommer en bild på coolaste bruden.
Raggisarna sitter där dom ska och jag är redo för en riktig tycka-synd-om-mig-själv-kväll... Äta onyttigt, glutta på någon dålig (läs: asbra!!) romantisk komedi, och bara... sucka. Men, först: Sätta ihop #2 av 2 byråer jag köpte på Ikea häromdagen. Hajjsbajs!

Black'n'white

Postat den 13 januari klockan 11:14 i Vardagssnack,

Bara för att det har varit tyst på bloggen ett tag så betyder inte det direkt att jag inte haft tillgänligt "material" att skriva meningslösa texter till. Nope, häromdagen var jag ut med Bebbe tex. Vi såg oss omkring ute när det var sådär onödigt tråkigt.

Postat den 12 januari klockan 20:53 i Tänkvärt,

 


Alla vi barnbarn skrev hälsningar på skivor av en till morfar. Idag åkte jag mamma och mormor till gravplatsen och la hjärtat av enris där. Nu saknas bara stenen..
 

Bebbe 1 år

Postat den 12 januari klockan 16:55 i Festligheter, Vardagssnack,

Jaha, nästan två veckor senare passar jag på att skriva första inlägget på bloggen för i år. Så.. God fortsättning!
 

Jag har döpt min kamera till Bebbe. Han fyllde år i onsdags och han har växt! Han fungerar lite som det fungerar i filmen Robotar (se filmen här om du har Netflix). Man liksom köper delar i takt med att man blir äldre. Så här har ni alltså Bebbe, 1 år gammal och lite större :)).