New in

Postat den 29 augusti klockan 15:33 i New in, Vardagssnack,


Har tyckt att min mobil känt sig lite naken och sårbar sedan jag köpte den. Jag har bara haft såntdär Invisible Shield på framskärmen och inget annat. Men nu har jag det! Klickade i förra veckan hem två väskor/fodral som jag fastnade för från Skalhuset.se. Tycker båda är assnygga ^^ #NöjdChey!

PysselSara

Postat den 28 augusti klockan 18:17 i Kreativitet, Vardagssnack,

Jag har känt mig väldigt pysslig senaste tiden. Genom mina skapande händer har nu senast mina hörlurar fått sig en omgång. Pastellfärger har blivit mitt senaste modeDesto mer som är pastell, desto bättre är det. Mobilbilder till er tjänst kommer här!

Tufft va? ^^ 

Vad jag kan tänka mig just nu

Postat den 28 augusti klockan 13:36 i Kreativitet, Vardagssnack,

bl.a.Batterigrepp BG-E7 | Batteri LP-E6 | Converse Orangea | Converse Vinröda | Converse Gråa | Päronsplitt | Toyota Prius

Bättre sent än aldrig...

Postat den 27 augusti klockan 23:36 i Festligheter, Kreativitet,

... sägs det. Vissa saker kanske det går att tillämpa på, men inte allt. Det som ni ska få reda på nu skäms jag lite över, men vad sjutton - jag är människa - det ligger i min natur att fela.. Eller? Jaja, min pojkvän har änligen fått sin födelsedagspresent... Heh, han fyller år 3:e maj. Jag vet inte riktigt vad som hände, och tiden sedan dess har bara försvunnit. Men ja, bättre sent än aldrig? Idag var vi i Slottsskogen i Göteborg och där fick han sina presenter. Till att börja med, en text som han fick läsa mellan varje paketöppning :)

Hej min fine vän,
ta nu och erkänn,
visst blir du glad,
av en sån här rad?
 
Du ville ha mig på ett silverfat,
men du får inte mig, utan istället mat!
 
Jag gick upp extra tidigt imorses och bakade kladdkaka som jag dukade upp på ett silverfat. Tyvärr ingen blid :/

Hoppas du nu sitter och smaskar,

för vidare du ska få något du kan ha när du traskar,
eller kanske när du tänker på mig,
vid tillverkning tänkte jag iallafall på dig!

Spotify Premium + En lista med kärlekslåtar. Från mig till Johan :) 


Med detta kort kan du lyssna på din lista,

och efter det du mig aldrig kommer vilja mista!
Varje låt är vald med omsorg,
tack vare det som finns på insidan av min bröstkorg.

 

Sitter du fortfarande och äter?
Du kanske behöver något som väter?
Öppna då nästa din nästa present,
och öppna din strupe på glänt.

 

Egengjorda tepåsar. Testade en utav dom så att det funkade och bilden nedan fotade jag då. Funkade finfint! Jag tog kaffefilter och sydde med vanlig sytråd och fyllde påsarna sedan med lösviktste. Jag gjorde tepåsar med två olika sorters te, och så skrev jag fina ord på "flärparna". 

Nu får du välja,
vad du vill svälja.
Och oroa dig inte för mjölk och socker,
jag löser, så du inte ska få dig en chocker.
(Johan har alltid mjölk och socker i sitt te)


Sist men inte minst har jag ett paket till,
som jag verkligen tror att du öppna vill.
Detta är något som du kan titta på och egentligen bara ha,
jag tror faktiskt du kommer bli ganska gla'.


Jag har skrivit ut denna bilden på ett fotopapper och satt i en ram. Även en färgkopia fick följa med. 

Nu ska det här texten lida mot sitt slut
Jag hoppas verkligen du stod ut!


Tack för mig,

ja, din tjej.

Du är bäst

Nu har vi fest!


Kolla vad jag har gjort!

Postat den 25 augusti klockan 21:47 i Kreativitet, Vardagssnack,

Visst är han bedårande?! Helt plötsligt kände jag för att pyssla och fram åkte alla mina indianpärlor i högsta hugg. Jag var inne på att göra något smycke först, men sen kom jag på att jag hade en bok med hur man gör olika djur av pärlor och den tanken kunde jag inte släppa. Så jag letade fram boken och bestämde mig för att göra en uggla. Han hamnade på bilnyckeln när han var klar :) Och nu känner jag för att göra massa andra djur också, så kanske får ni se fler pärldjur framöver. Dock blir det inga fler idag. Mitt huvud bultar och jag känner mig riktigt seg. Jag ska upp och jobba imorgon så det blir till att lägga mig snart. Godnatt!

1 år, Ikea och väntan

Postat den 25 augusti klockan 11:19 i Vardagssnack,

Något som är helt sinnessjukt är att jag och Johan har varit tillsammans i ett år nu (igår), som ett par liksom. Det är nästan värt en liten applåd ;). Eftersom jag (och han lite granna) är sjuk så hade vi en hemma-hos-mig-dag. Han kom i förrgår kväll, sov här så vi fick vakna intill varandra på årsdagen. Sen gjorde vi inget särskilt på hela dagen, det var skönt :) Bara var liksom. 
 
Just nu sitter med datorn i knät i soffan framför tv och väntar på att kaffet ska bli klart. Ikea-katalogen damp ner i brevlådan igår så idag vet jag vad jag ska göra. Sitta här och titta på Extreme Home Makeover, titta i Ikea-katalogen och bara sörpla på mitt kaffe. MMMHHH! Mumma.
 
Idag är även dagen då mappis och pappis kommer hem. Jag har tagit hand om huset en hel vecka medan dom har varit i New York. Så det är väl bäst att börja titta i Ikea-katalogen så jag blir klar någon gång dom får komma hem ;) Hejj på er!
 
 

Marstrand [pt 7]

Postat den 22 augusti klockan 08:49 i Utflykter/Resor,

Nu var bilderna från Marstrand schlutt :)

Marstrand [pt 6]

Postat den 21 augusti klockan 19:27 i Utflykter/Resor,


Marstrand [pt 5]

Postat den 21 augusti klockan 14:24 i Utflykter/Resor,


Marstrand [pt 4]

Postat den 21 augusti klockan 09:11 i Utflykter/Resor,

Carlstens fästning

Marstrand [pt 3]

Postat den 20 augusti klockan 19:52 i Utflykter/Resor,

[bildbomb]

Marstrand [pt 2]

Postat den 20 augusti klockan 13:16 i Utflykter/Resor,

[Bildbomb]
För att ha lite text i detta inlägget kan jag berätta vad dagen började med under Marstrandsvistelsen. Jag åkte vägen via Brobacka för att plocka upp Rasmus innan vi åkte E45:an och E6:an (och allt vad vägarna heter) till Marstarnd. Väl framme på parkeringen när vi parkerat upptäcker jag att väsken, som jag så duktigt packat om flera gånger för att inte glömma något, ligger kvar hemma... -.- Jag dog där. Klockan 10 på morgonen. Det första jag gjorde. Som tur var var Rasmus snäll och lånade mig det var nödvändigt för en lyckad dag, men ändå! Det var jättejobbigt... 

Jag hade ju med mig kameran iallafall, och det var ju därför vi åkte dit, för att fota! :)
 

Marstrand [pt 1]

Postat den 20 augusti klockan 10:06 i Utflykter/Resor,

I tisdags befann jag mig på Marstrand större delen av dagen. Såklart var min trogne fotokompis Rasmus med, och vi hade lika trevligt som alltid ^^ Igår blev jag ju klar med bilderna från bröllopet, så därför har jag inte tidigare hunnit redigara dessa bilder. Men nu så!
 
Som ni ser hade vi bra väder! Så ni kan vänta er ett par soliga bilder från kusten nu det närmsta. Har en del bilder därifrån nämligen ^^ 

Lite sjukligheter, lite planer inför imorgon, och sådär

Postat den 19 augusti klockan 22:29 i Vardagssnack,

Här sitter jag, sjuk, och äter. Utan att lämna allt för många detaljer har jag ätit väldigt bra idag jämfört med dom senaste dagarna. Vanligtvis brukar det var tvärt om - att man äter sämre när man är sjuk. Men icke, jag har ätit bättre än på länge idag! Tre mål. Frukost, lunch/middag och så nu då. Och något annat som är konstigt är att jag känner mig piggare än på länge. Vilken också är lite fel. Man ska väl vara trött när man har feber? Jaja, bara för att jag känner mig pigg så är det inte så lyxigt att jag faktiskt är det. Nej, faktum är så blir jag andfådd bara jag reser mig upp. Okul, som vi säger.
 
Men, nytta har jag fått gjort idag iallafall. ALLA bröllopsbilder är klara och redo att leveraras. Det känns finemang! Nu behöver jag inte tänka på det mer. OCH, jag kan meddela att jag inte är megainsatt i Lightroom som jag jobbar med, så därför har jag inte lagt in några bilder från kameran till datorn under tiden som hållt på med bröllopsbilderna. (Lång mening.) Vilket betyder att jag inte har importerat bilder från kameran till datorn sedan den 29 juli... Med andra ord har jag en del bilder nu som ligger på lager. 
 
Så därför bjussar jag på två fjårtizpics från den lyckliga tiden innan jag blev sjuk.
Nu ska jag kurera mig. En piggelin får hoppa i säng med mig ihop om att bli lenad i halsen (mina halstabletter är slut). Sen blire till att sova. Imorgon ska jag hänga på arbetsförmedlingen, och sen ska jag köpa halstabletter. Bra planer, jag vet. Hajj och godnatt!
 
 
 

Sjuk

Postat den 19 augusti klockan 13:32 i Vardagssnack,

Hej och hå. Hå och hej. Hej. Jag är sjuk. 

Fördelar:
  • Inga bortförklaringar till varför jag inte ska avsluta brölloppsfotoredigeringen
  • Jag kan titta på tv hela dagen utan att få dåligt samvete (bortsett från redigeringen av brölloppsbilderna då)
 
Nackdelar:
  • AAAAJJJ, mitt huvud
  • AAAAJJJ, mina öron
  • AAAAJJJ, min hals
  • Åhhh, jag är snorig
  • Åhhh, så fort jag ställer mig upp blir jag anfådd
  • Åhhh, jag klagar lite till för klagandets skull
 
Och ja, det var allt jag kom på för stunden. Nu ska ni tycka som synd om mig.

Sjusovaren

Postat den 18 augusti klockan 10:51 i Vardagssnack,

Tänka sig, klockan är 10:39 (i skrivande stund) och jag är vaken. Sara a.k.a. Sjusovaren. Som vanligtvis blir väckt den här tiden på dygnet. Och, inte nog med det, nu ska ni få höra något som ni aldrig kommer att tro: Jag har redan tittat på en två timmar lång film OCH dessutom har jag hunnit bli rastlös efter filmen. Förstår ni?! Jag vaknade alltså, och var pigg, klockan 8 imorses O.o Det är nog första gången i världshistorien.
 
Jag har alltid velat vara en morgonpigg människa. Så detta är väl ett steg i rätt riktning? Man får så mycket gjort på mornarna (även om det är att titta på film). Jag menar, i vanliga fall vaknar jag nu och om jag hade vaknat nu idag så hade jag tittat på en två timmar lång film från och med nu. Filmen skulle alltså sluta ca klockan 13.00. Nu har jag två timmar på mig att göra vad som helst som jag vanligtvis inte har annars. Lurigt. Det blir till att redigera bilder från brölloppet. Jag är fortfarande inte klar med dom 569 bilderna. Och brudparet kommer hem från sin bröllopsresa nu i helgen, så det är väl bäst att köra på nu. Ha en bra dag, hajj!

Arbetsbefriad

Postat den 12 augusti klockan 19:02 i Vardagssnack,

Jahopp, då har man gått och blivit arbetslös på heltid nu då. Idag var sista dagen på sommarjobbet. Vilket inte bara är konstigt just för att det har varit sista dagen, utan också för att det typ betyder att sommaren även är slut. Allas semestrar är slut, skolorna och högskolorna börjar om mindre än en månad. Allt går back to normal. Förutom jag. Jag ska till arbetsförmedlingen imorgon och fråga vad jag ska göra under hösten, typ. Heh, jag känner mig inte alls handlingsförlamad... 

Idag har annars varit en kass och jobbig dag. Fast jag har gjort saft (1337). Nu ska jag hänga med tv:n tills jag somnar. Tror jag. Har ju drygt tre sänsonger kvar av OC att titta på. Så jag har att göra ett tag fram över. Hejj!

23:02:50

Postat den 09 augusti klockan 23:02 i Vardagssnack,

Det är damm på min kamera. Illa. 
Det är nybäddat i min säng. Gosigt.
Jag har en himlans bra pojkvän. Najs.
På (nästa) fredag är 4 månader kvar till julafton. Jag lyssnar på julmusik.
På (nästa) fredag är det inte vilken dag som helst. Då har jag varit osingel i 1 år O.o.
Jag är trött. *Gäsp*.
Det här blev ett ganska konstigt inlägg. Eller?
Jag är sugen. På jordgubbar.
När tre dagar har gått från idag är jag väldigt arbetslös. Någon som har jobb till mig?
Idag kom jag att tänka på att jag är 20 år gammal. Jag vet inte vilket som är konstigast; tanken, eller att jag är 20..
Jag har aldrig skrivit att jag är två nolla gammal (innan det här inlägget då). Konstigt det kändes. Konstigt det ser ut.
Jag vill ha kiwi. Nu. Jag har ingen :-(
Ring mig. Inte.
Ibland blir man så himla glad av människor. Vissa människor kan verkligen utstråla hopp. Filosofiskt.
Nu ska jag sova. Godnatt.
Fast först ska jag kolla på the Orange County. Gôtt.
 
 

Längtan

Postat den 07 augusti klockan 00:07 i Vardagssnack,

Jag är trött på att vänta på sommaren. Nu vill jag ha höst istället! Ta på mig jacka och ha halsduk igen. Cykla till skolan på mornarna så man vaknar (fast det kommer jag ju inte göra mer...). Blåsa rök ur munnen när det är kallt. Se dom färgglada löven falla till marken (och fota löven såklart). Dricka varm choklad/te under en filt. Plocka äpplen direkt från träden och göra äpplepaj av dom. Ahh, ni fattar. Höst hör bättre hemma i Sverige än sommar. Bara dumt att ge alla svenskar massa förhoppningar om att det skulle vara sol och varmt ute.. Hah!
 
Nu har jag sagt mitt, godnatt.

Hej.

Postat den 04 augusti klockan 09:49 i Vardagssnack,

Mycket som händer, lite tid för bloggen. Dessutom har väl humöret i helhet inte varit på topp det senaste... Jag tänker att det är en sak att vara hängig på hösten/vintern när det är så mörkt och kallt och... jobbigt. Men på sommaren? Jaja, man måste väl ha tråkigt / må dåligt ibland för att kunna uppleva det som är riktigt bra ordentligt.
 
Idag består större delen av dagen av jobb. Först nu om en timme, sen i eftermiddag/kväll. Ha det gatt! Hajj.