66 dagar kvar

Postat den 30 mars klockan 17:09 i Festligheter,

Jag kände mig tvingad till att visa er hur jag ska se ut om 66 dagar.

Dock kanske lite lulligare då... ;)


Dagens

Postat den 26 mars klockan 16:53 i Listor,

Dagens låt: Navd Modiri och Gudarna - Med socker på
Dagens klädsel:  Leggings, tunika, converse
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: None
Dagens händelse: Ingen skola, wiho!
Dagens planer: Plugga, äta, sova.
Dagens roligaste: Jag
Dagens tråkigaste: Städa
Dagens saknad: Slutz <3
Dagens längtan: Studenten!
Dagens vill ha: Kladdkaka
Dagens ord: Bös
Dagens mat: Lax
Dagens konstigaste: Jag
Dagens mående: Pollenallergisk
Dagens drog: Datorn
Dagens dummaste: Mobilen
Dagens finaste: Vitsippor 
Dagens köp: Kaffe och vindruvor
Dagens godis: None
Dagens komplimang: "En snorunge som du t ex"
Dagens kärlek: Innetofflor
Dagens lycka: Ingen skola

 


Vi äro små humlor vi, bzz bzz

Postat den 26 mars klockan 14:23 i Vardagssnack,


Nu är det påsk hemma hos mig

Postat den 24 mars klockan 15:54 i Vardagssnack,



Jahaja, då var det dags för påskris igen. Hemma hos mig är vi allergiska mot dom dammsamlande fjädrarna, så vi löser fjäderproblemet genom att ha fjädrarna på utsidan. Tjusigt va? Själv blir jag tårögd av denna granna konstform...

Tusselago

Postat den 24 mars klockan 14:03 i Vardagssnack,


Okej, nu är det vår och det tycker jag känns mer än helt okej. Och så tycker jag att tusselagos (tusselagosar?) är fina. Det är allt jag har att säga för stunden. Hejj!

Ni kan kalla mig Kocken

Postat den 24 mars klockan 13:38 i Mat/Dryck,


Stekt ris, stekta wokgrönsaker, räkor. Mycket avancerat!

HappySocks

Postat den 22 mars klockan 22:18 i Vardagssnack,


Köp dessa sockarna till mig, så är vi bästa kompisar sen. Det är seriöst dom ballaste sockarna jag har sett! :D Synd att man måste köpa dom tillsammans med 6 andra par sockar, för 700 spänn.... 

(PS. Man kan klicka på bilden om man vill :])

(PS#2. Någon som vet ett annat ställa man kan köpa liknand sockar, i VUXENSTORLEK)

Hej projektarbete!

Postat den 16 mars klockan 11:48 i Festligheter,

Spara Vackra Dagar


/fotograf

Postat den 15 mars klockan 15:49 i Festligheter,

Imorgon ska jag visa världen mitt projektarbete. Det är i form av en hemsida där tanken är att vem som helst ska kunna få köpa min bilder. MEN, eftersom ni är så snälla och tittar in här emellanåt så ska jag ge er en ledtråd om hur man tittar in på hemsidan redan idag. Använd rubriken i detta inlägget och klistra in efter min bloggadress uppe i webbläsaren och klicka på enter så ska ni få se på grejer :)

Ikea- och Lagerhausfjong

Postat den 14 mars klockan 15:58 i Vardagssnack,

ÅH! Ikeas produktkatalog hittade hem till min brevlåda häromdagen, och lagerhaus hemsida är uppdaterad med mycket många nya vårprylar (precis som hos Ikea). Jag döööör! Jag vill flytta hemifrån och inreda och shoppa fina prylar och bara... åh... Det kommer dröja innan jag flyttar hemifrån :( Jaja.

Hej Lagarhaus!
Hej Ikea!

Att äta frukost på balkongen

Postat den 13 mars klockan 08:42 i Vardagssnack,

Det suger till i magen bara jag läser den meningen. Kan det blir mer vår och sommar än att äta frukost på balkongen? Förutom att bada då, och grilla och sova under stjärnklar himmel och sådär. Nej, jag tror inte det! Jag längtar järnet tills sommaren är här, tills jag har tagit studenten, och sitter och äter frukost på balkongen!

Faktum är så suger det till i magen av två anledningar, förutom att det ger sommarkänslor så har min magkatarr hittat tillbaka. Minns ni när jag skrev om magkatarren för sommaren? Att jag låg och stönade (bokstavligen) i soffan hemma för att jag hade så ont i magen. Nu stressar jag upp mig för jag inte vill att det ska bli så igen... Heh. Bra start där Sara, bra start.

Annars? Jag var på UF-mässan med min mamma i tisdag och deltog i diverse tävlingar, bl a. Och igår fick jag mail från ett företag och dom sa att jag var en lycklig vinnare av två biobiljetter. Så den som är snällast mot mig en tid framöver får följa med mig på bio ;) Bara att sätta igång och smöra!

Tedrickning i nya termosmuggen! :)

Postat den 11 mars klockan 20:34 i New in,



Om en månad är det den här årstiden

Postat den 11 mars klockan 13:22 i Vardagssnack,


Nyans 576

Postat den 07 mars klockan 19:44 i Vardagssnack,


Färgat håret idag. Produktivt så det skriker om'ett. Nu är mitt hår mindre orange och mer brunt. Och mörkare. Jag är nöjd! :) 


London [pt 7]

Postat den 05 mars klockan 10:50 i Utflykter/Resor,

Alla var mer eller mindre taggade på att åka hem på eftermiddagen. Jag kan ju nämna att det var en lugn hemresa där dom flesta sov :)




Det blev många serietagningar på hemresan ;) Det var väldigt roande med tanke på vilket stadie av trötthet vi var på.

Sötaste enäggstvillingarna i världen (och i min klass för den delen) ställde upp och gjorde några fina miner.


Väl på flygplatsen flöt allt på. Alla var tysta och lugna här med ;) Och så fort vi kom på flygplanet somnade alla i klassen. Och dom som inte somnade hade ialafall vett att vara tysta.



Jockis fick mat, och en bild på London by night får avsluta resan :). Och ja, jag hade det bra, om ni inte förstått det :)

Lite kvällsinfo, såhär på kvällskvisten

Postat den 04 mars klockan 23:31 i Vardagssnack,


Idag. Jag har gjort så mycket nytta. Förutom att jag suttit vid datorn större delen av dagen och pillat med mitt projektarbete så har jag även hunnit med att städa akvariet och tvättat fönstrena! Tufft va? Iallafall så är bilden ovan upp på min hemsida nu. Fast lite redigerad. Denna är inte redigerad alls, förutom att jag gjort den svartvit. För övrigt så ska hemsidan "släppas" i veckan. Om allt går som planerat. Kuligt va? ^^

London [pt 6]

Postat den 04 mars klockan 17:43 i Utflykter/Resor,

Sista dagen var jag och Erik så bakis att vi knappt kunde stå upp ;) Haha. Vi var tvunga att checka ut från rummen senaste kl 10.00. Och vi skulle åka tunnelbanan kl 15.00 till flygplatsen. Jag, Erik och Jocke spankulerade omkring på Londons gator och besökte x antal parker. Jag gick bakom så dom fick vänta mig mig hela tiden... Haha :) Och såklart var jag tvingen att ta kort på lite av det mest engelska man kan hitta. Telefonkiosker t ex. Och bussar. [Bildbomb på G]













Sen var det så att Erik skulle fortsätta sin resa. Han skulle så småningom landa hos sin släkt i Skottland. Jag och Jocke fick fortsätta vår resa på egenhand. Det gick bra ;)


London [pt 5]

Postat den 03 mars klockan 17:28 i Utflykter/Resor,

Näst sista dagen kilade vi iväg till Svenska Ambassaden. Vi skulle lyssna på några föredrag av företag som skulle inspirera oss att börja jobba utomlands. Det var rätt intressant. Men varenda kotte i klassen var bakis så förtagen fick nog inte riktigt den respons som hade förväntat sig...


Vi hängde där ett tag, på utsidan, i väntan på att få komma in, innan vi fick reda på att människorna som jobbade där inne provisoriskt hade sina lokaler i Svenska Kyrkan... Så vi fick gå vidare. Några var mindre glad. (Och väldigt bakis!)

"Gästlärarna", Lennie och Bo-Rutger, (som skulle hjälpa till att ha koll på oss) letade på kartan vart vi skulle ;)


Efter det var det fri tid tills vi skulle åka hem dagen därpå. Lite mat i magen för min, Jocke och Eriks del innan middagssovningen ;). Jocke bestämde att vi skulle äta på KFC. Ingen var särskilt glad för det.

Sen bestämde jag att vi skulle hinna gå till Starbucks innan vi skulle hem och sova. Och genast blev alla aningens gladare ;)


Två par nya skor senare och 300 spänn fattigare

Postat den 03 mars klockan 16:22 i New in,


London [pt 4]

Postat den 02 mars klockan 08:38 i Utflykter/Resor,

Efter maten på the Eagle fick vi en stadsrundvandring av en mycket märklig men rolig man.

Och sen kan jag ju säga att våra förutfattade meningar stämmer om engelska universitet. Gröna perfekta gräsmattor inne på gårdarna och stora eleganta tegelbyggnader.



Egen kyrka hade dom också, inne på universitetet.

Sen bar det vidare. Han uppmärksammade detta vita huset särskilt. Minns inte varför tyvärr, men han sa att det var byggt i ett dike, det är därför det är snett. På riktigt alltså, jag har inte vridit bilden.

Erik och Jocke piggnade till efter promenaden och kunde till och med le åt mig och kameran ;)



Ovan: Lite engelsk gata. Nedan: En del av klassen väntar på bussen för att åka hem. Asgött väder hade vi!


96 dagar

Postat den 01 mars klockan 18:40 i Vardagssnack,


Mars, April, Maj och fem dagar i Juni. Sen är gymnasiet slut! Om man räknar med idag är det 96 dagar kvar. Jag gjorde en översikt på vad jag har kvar. Alla gula lappar är en grej (prov, inlämning, temadag m.m). Det är en del... -.- Jag känner redan nu att magkatarren börjar komma. Ikväll har magen inte varit på min sida alls. Jag funderar på om jag ska ignorera det och hoppas på det bästa, eller börja redan nu att försöka motverka det så mycket som möjligt. När min mamma läser detta sen bli det nog alternativ två dock ;)

Hoppas lärarna inte hittar på allt för mycket mer förutom det vi redan har.

London [pt 3]

Postat den 01 mars klockan 16:28 i Utflykter/Resor,

Trötta och bakis begav vis oss till Cambrigde på morgonen dag två. Mina glada herrar mådde som dom förtjänade ^^

Vi började med ett besök på Crown Court. En domstol i Cambridge. Mrs. Halfpenny visade oss omkring inne i byggnaden, men precis som i Sverige är kameror förbjudet på insidan. Efter "grunderna" (om hur uppbyggnaden av människor fungerade inne i en rättesal) fick vi vara publik på ett "riktigt" fall. Vi tittade en man som åklagats för att ha setts på ett område där det var en cannabis-odling. Han nekade.

Dock hann vi inte se klart hela rättegången för vi hade bokat bord inne i Cambridge city. Närmare bestämt på The Eagle. Det var tydligen i den puben (som var asgammal) som man hade kommit på DNA. Och så var det nåt mer... men.. jag är ju ekonom så den informationen tilltalade inte mig något särskilt ;). Men för er som sitter och tänker "WOOOOW" just nu så kan jag säga att jag till och med satt i samma rum som dom forskarna. 

Vi åkte iallafall buss in till början av city. Bussarna fick inte köra i själva stan, så vi fick promenera till The Eagle.



Mera Fish&Chips! Jag hade som mål att äta en Fish&Chips varje dag. Men jag misslyckades efter denna... Attans :P