Hårfärgning

Postat den 29 septemper klockan 19:03 i Vardagssnack,

Har funderat ett tag på att färga håret men inte riktig vetat vilken färg jag skulle ta. Brun, eller mörkröd? Egentligen har jag fortfarande inte bestämt mig, men jag hittade en färgförpackning med mörkbrun färg och så fick jag en impuls om att jag måste färga håret! Så nu är det brunt. Det blev bra. Får se hur länge den färgen får sitta i, är faktiskt riktigt sugen på att ha mörk/vinrött hår nu i höst. Den som lever får se!

Höstpromenad

Postat den 29 septemper klockan 15:47 i Vardagssnack,

Kände mig mycket piggare när jag vaknade idag och med tanke på att jag var inne hela dagen igår kompenserade jag det med en 5 km skogpromenad idag. Himlans najs väder på hösten alltså ^^. Idag blir det plugg resten av dagen, måste även på den punkten kompensera för gårdagen då det inte blev något plugg alls. Ska nog hinna med att dricka maaassa te och tända ljus - idag känns som en tedrickar- och ljuständardag! 

Du är en

Postat den 28 septemper klockan 19:07 i New in, Vardagssnack,

"Du är en" står det på baksidan av mitt nyaste materiella ting. Du är en ängel är tanken bakom. Jag tyckte det var fint.

Idag vaknade jag med ont i öronen, illamående, huvudvärk, halsont med tillhörande hosta och på tok för mycket snor i näsan. Snoret gick att snyta ut, sen dess har det inte varit något problem, men det där med att ha öronont är dock inte min melodi. Satan... Onödigt. Har frusit större delen av dagen också så nu tänkte jag ta varm dusch och sen krypa ner under täcket. Idag har varit en onödig dag rakt igenom så ska lägga mig tidigt så jag blir av med den här dagen... Typ så är mina planer iallafall.

Dagens planer

Postat den 22 septemper klockan 10:11 i Skolsnack, Vardagssnack,

Igår var jag 100% säker att jag skulle vakna nu imorses med hosta, snor och huvudvärk till förbannelse.

Nu har jag gått i skolan i 4 veckor (tiden går sjukt fort) och jag är heeeelt utarbetad. Det är lätt att säga med facit i hand, men gud vad jag önskar att jag hade tagit ledigt en vecka mellan jobb och skola. Ni vet, jag jobbade ju i princip hela sommaren på Dressmann. Hade jag någonsin anat hur tuff skolan skulle bli hade jag tänkt om och tackat nej till en del tider... Men det är lätt att vara efterklok. Iallafall, nu är det som det är. Igår vaknade jag med huvudvärk och var tröttare än på länge. Helt seriöst. Jag fick lägga mig i sängen emellanåt för jag orkade inte sitta upp... Därav trodde jag att jag skulle åka på vääärldens förkylning idag. Men icke! Idag är jag jättepigg och känner mig faktiskt taggad. (Tack mina 10 timmars sömn inatt! ;])

Jag känner såå gärna att jag vill gå ut för en gång skull. Sitter ju inne i skolan dagarna igenom. Jag vill ta med mig kameran på en långpromenad, knäppa värsta bilderna som man tappar hakan av och bara leverera. Men nu ska jag istället sätta mig och plugga nu. Gårdagens planer om att plugga så mycket jag bara kunde gick lite åt skogen då jag var så sjukt trött. Gjorde andra nödvändiga saker istället, men pluggandet gick mindre bra. Så det får jag ta idag. 

Annars är det Gå på tur i Ödenäs här hemma idag. Ska nog försöka ta med mig kameran och ta lite bilder på det i år. Det är ju trotsallt familjen, släkten och vänner som anordnar detta idag. Hajjhajj!

Ska du verkligen skjuta ner månen med den där?

Postat den 19 septemper klockan 17:38 i Musik/Film/Worldwideweb,

Åhh! Som jag längtat. Ända sen i oktober förra året när jag och Pernilla var på en spelning med Navid och Gudarna och dom då sa att en nya skiva var på gång har jag dött av längtan! Och nu är den äntligen här :D. Efter en första lyssning är "Kom dag kom" och "Ironi" bäst. Har dock bara hunnit bakgrundsmusiklyssna så det är mycket möjligt att det hinner ändras. (Klicka på bilden för att lyssna på skivan på Spotify)

Nu måste jag studera lite Fastighetsföretagande så provet imorgon inte blir något som jag har i tankarna under helgen. Hade varit gött att kunna släppa det och gå vidare med nästa projekt! Hajj!

17 september

Postat den 17 septemper klockan 20:07 i Skolsnack, Vardagssnack,


Vänner, ni vet, vanligtvis när jag kommer hem om dagarna nu förtiden är det antingen mörkt eller skymmning. Idag kom jag hem när det vad dagsljus. Fattar ni, dagsljus! ;-) Vi fick sluta klockan 14.30 istället för 17.00 idag. Lyxigt nog åkte jag bil till skolan idag så var hemma redan halv 15.30. Jag drog på mig min mysigaste outfit och i brist på annat att fota så får man ju ställa upp liksom. 

Har sedan jag kommit hem tagit en endaste lång paus från allt som har med skolan att göra. Ägnat mig åt att rensa bilder på datorn, sprungit omkring lite, varit ute en sväng och lite blandat. Sånt som jag inte hinner med nu när skolan är igång. Tänkte dock sätta mig nu innan läggdags med lite Fastighetsföretagande, får se hur diciplinerad jag är. Go'kväll!

New in

Postat den 14 septemper klockan 20:24 i New in,

Finaste klockan eller vad? Jag tycker att den är så fin att jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Fyndade den på jfr.se ^^

Stand by the strenghts of your soul

Postat den 14 septemper klockan 13:10 i Vardagssnack,

Vaknade med huvudvärk idag. Skulle velat ligga under täcket hela dagen och titta på romantiska komedier, dricka chai-te, måla naglarna, göra hårinpackning, ansiktsmask och bara ha en allmän pyssla-om-sig-själv-dag.

Istället ska jag dricka kanelte, plugga, pyssla om mig själv i en lite-version, tända ljus på blanka dagen och chilla så gott det går.
Idag känns som en långsam dag. Helt okej för min del.  

Måndag

Postat den 09 septemper klockan 19:45 i Vardagssnack,

Det där med att gå upp på morgonen är inte riktigt min grej. Kolla vad som stod på mitt alarm imorses liksom... Majgaaad! 
Jag åkte hemifrån vid 6 för att hinna med tåget halv 7 imorses. Det kändes faktiskt lite konstigt att stå på perongen i soluppgången.
Dessutom kom jag inte i säng förrän vid 12 inatt så... Gissa vem som har gått omkring som en zombie hela dagen? (Jag antar att ni vet vid det här laget att sisådär 9 timmar sömn är det som gäller för mig ;)).

Imorgon står det el-tenta på schemat igen så ikväll ska jag dejta elböckerna. 

Min drömringklocka

Postat den 08 septemper klockan 21:58 i Vardagssnack,

Johan hittade finaste ringklockan när vi var ute på promenad nu ikväll!
En sån måste jag bara ha i framtiden! 

Fiskelycka?

Postat den 08 septemper klockan 09:11 i Utflykter/Resor,

Jag, Pernilla och hennes pojkvän grävde mask och tog med oss varsitt metspö och satte oss på klipporna vid vattnet. Grillen var med också. Snacka om mysig kväll! Dåligt med napp men en liten abborre fick vi allt upp. Vi satte och metade tills det var kolsvart ut och såg fladdermöss flyga längs med vattnet. Då bestämde vi oss för att ta upp metspöna så flöddermössen inte fick för sig att äta masken på våra krokar. Tänk om vi hade fångat en fladdermus på metspö liksom O.o

2 veckor skola [check]

Postat den 07 septemper klockan 11:58 i Skolsnack,

Tiden bara rusar iväg. Jag har redan hunnit med att få betyg i en kurs, skickat in tre texter, gjort två prov, haft presentation för klassen två gånger och skaffat en hel drös ny vänner. Skolan har varit så intensiv att jag knappt förstår vad som händer. Allting görs i en enda lång händelse så jag hinner aldrig koppla av. 

Helgen består av plugg. Ingen vila här inte. Känner att en bostad i Göteborg är ett måste inom kort annars så kommer jag dö. Jag kommer nog inte att klara skolan om jag ska pendla 4 timmar om dagen utöver skola 8-17 plus att efter skolan vara en trevlig person och ha kontakt med folk från mitt "tidigare liv" (alltså livet innan skolan). Så återigen: Om någon vet någon bostad i Göttalaborg så hörs av er för guds skull! *desperat* 

Höst ljuva höst!

Postat den 02 septemper klockan 21:14 i Vardagssnack,

Nu (igår kväll typ) är det den bästa årstiden! Lite lagom ruggit så man kan springa omkring i en gosig tröja utan att frysa. Och nu är det ju även tiden innan höstvindarna börjar blåsa. Med andra ord kommer regnet uppifrån och det är ju det finaste regnet! ;-) En annan har ju även börjat dricka höstligt mycket te, i min finaste julmugg jag fyndade i Ullared när jag och Johan var där senast! I lövve it!
 

En ny grej

Postat den 01 septemper klockan 14:20 i Vardagssnack,

Jag har börjat med en ny grej. När jag koncentrerar mig på någonting kan koncentrationen helt plötsligt avbrytas av att jag känns en stark smärta i tänderna/käkarna. Jag biter ihop så hårt (troligtvis en lång stund innan jag kommer på mig själv) och det gör så jävla ont! :-( Någon som har tips för att bli av me't?

En paus i pluggandet

Postat den 01 septemper klockan 11:13 i Skolsnack, Vardagssnack,

Grundläggande ellära. Inte för att det är särskilt svårt, men för att det är mycket att hålla koll på, så kände jag att lite pluggmat skulle göra gott. (Och ja, när det är mycket att hålla koll på så är pluggmat alltid bästa lösningen ;-).) Så jag satte på te-vatten innan jag gick ut i trädgården och plockade ett äpple som sedan blev klyftor med kanel på. Och ja, blåbärste då. Goooott ^^. Sen var jag ju tvungen att lägga i ordning all lite snyggt så det skulle göra sig bra (och framför allt få plats) på bild. Nu ska jag återgå. Hejj!