Kroatien [pt 2] Dag 1

Postat den 27 maj klockan 13:01 i Utflykter/Resor,

Klockan 04.00 åkte jag och mamma till Lovisa för att plocka upp henne innan vi skulle till flygplatsen. Kolsvart var det ute då men en knapp halvtimme senare, halvvägs till flygplatsen, var det soluppgång!
En bild på Lovisa i bilen och sen i flygplanet. Solresor (som vi åkte med denna gången) bjöd på choklad och smörgåsar på flyget! 

Två blekfisar som är nöjda med vädret! Vi tog en bild ut genom bussfönstret på väg till hotellet. Helt okej, om vi får säga det själva!


Vi testade sängarna innan vi skulle testa maten. Precis som maten på förra resan så var lunchen en giganstik megabuffé! Ännu större än sist. Det var mat så långt ögat kunde se. Typ. 
Fin Lovisa, koncentrerad Sara! Jag "testar" bläckfisk. En annan är ju uppvuxen med att testa nya saker, särskilt när man är utomlands! Bläckfisken smakade inget, det var som att tugga på gummi. MEGASEG var den. Inget att hurra för.
 
Efter maten var det dags att ta en sväng ner till poolen för att checka läget och provligga solstolarna. Vi la oss sedan med en perfekt nyans av rödrosa på huden! :-)

Kommentarer




Vad har du på hjärtat?


Börja med att skriva ditt namn

Stalker?

Din e-postadress (publiceras ej)

Hemsida eller blogg, om du har någon

Skriv din kommentar här