Grekland pt 2

Postat den 07 augusti klockan 17:34 i Utflykter/Resor,

Den efterlängtade del två av Greklandsresan är nu på ingång. Vad som har hänt sedan vi kom hem vet jag inte riktigt. Tiden har flugit iväg och... Tja, så är det. Nu kommer iallafall lite fler bilder från Grekland. Enjoy ;)

Resan från Sverige till Zakynthos med flygplanet tog drygt tre timmar. Bussen tog oss från flygplatsen till hotellet oss ungefär 20 minuter. När vi kom till hotellt gjorde vi egentligen inget särskilt mer än att packa upp och kolla in läget lite smått. Utsikt från hotellet :)
Blekfisar som vi var startade upp dagen efter med att åka till St. Nicholas Beach. Vi förblev där hela dagen och göttade oss med sol och bad :) Välbehövligt!
Det fanns en liten kyrka av något slag vid stranden och var och varannan minut hörde man någon som var där och rykte i snöret till klockan. Och jag ville ju inte vara sämre än någon annan ;)
Sen var det inte så mycket mer den dagen. Vi gick ut på kvällen :P Eftersom vi bodde på en turistgata så fanns det maaaassor av resturangägare som försökte få sin uppmärksamhet och erbjöd både det ena och det andra.

Och eftersom det var min namnsdag även denna dag (Emma) så bjussade föräldrarna på en maffig bananasplitt. Mmmm :) ^^

Kommentarer