Grekland pt 3

Postat den 07 augusti klockan 19:11 i Utflykter/Resor,


Det sägs att man ska testa på saker när man är utomland som man inte har hemma. Vi hittade bananjucie. Nu förstår vi varför vi inte har det hemma :P Blusch! :P Hahah. Annars så körde vi med äkta semestermat med sylt på mackan och sådär. Ingen höjdare egentligen, men man är ju inte på semester varje dag :P

Dag tre skulle spenderas på annat sätt än att bara ligga och sola och bada vid stranden. Superväder med säkert 35 grader i solen skulle vi bege oss med båt ut på havet för att spana in jättesköldpaddor och bada i grottor. Båten vi åkte med hade glasbotten. Praktisk.


Sköldpaddorna var tydligen vänjda vid turistlasterna och snorklare så dom simmade lugnt omkring. Tydligen så kan dessa sköldpaddor hålla andan i ca 15 minuter så passade på klicka en bild när en sköldpadda var uppe och andades.

Sen åkte vi vidare längs med kusten och tittade på det (enligt oss turister) fantastiska landskapet :). 



Båtchaffisen körde till och med in båten i grottorna. Det var ganska ballt :)

Sen stannade vi och badade lite granna :)....

.. innan vi åkte vidare mot nästa badställe (mycket fint landskap på vägen dit ;) )

Det vad ganska maffig grejer vi åkte förbi. Båten som är längst ner till höger bredvid berget var samma storlek som våran båt :) Och sen passade vi på att ta bad #2  :)

I samband med sköldpaddsturen ingick även en stopp på sköldpadds ön. Från långt håll spelade det inte så stor roll varifrån man kom för ön såg ändå ut som en sköldpadda.



På ön var det förbjudet att bygga saker över huvudtaget. Men varför skulle detta stoppa turistförsäljare? (Och nu menar jag inte försäljare som säljer turister... utan försäljare som säljer saker (typ glass och dricka) till turister)

Och ja, det var den dagen :)

Kommentarer




Vad har du på hjärtat?


Börja med att skriva ditt namn

Stalker?

Din e-postadress (publiceras ej)

Hemsida eller blogg, om du har någon

Skriv din kommentar här