London [pt 1]

Postat den 17 juli klockan 16:14 i Utflykter/Resor,

Hej igen. Nu är jag nog tillbaka från min bloggpaus. Även om det kanske inte kommer att bli supermycket uppdateringar nu under sommaren. 

Jag är iallafall hemma från London nu så det kommer komma upp en del bilder närmsta tiden. Enjoy, liksom.

Vi startade resan med att åka hemifrån ca 8.00 i tisdags och var framme i London vid ca 14.00. Alla var vi superhungriga så innan vi skulle ge oss iväg för att försöka hitta hotellet slog vi oss ner på närmsta restaurang. Subway är verkligen SÅ mycket bättre i utlandet än i Sverige. Just saying.

Hotellet vi bodde på var ett ganska litet och ganska mysigt hotell. Inget flash:igt, utan mer ett stället att spendera natten på. Vi har varit ute hela dagarna och tittat på sevärdheter och så. 

När vi kom fram till hotellet blev vi väldigt förvånade när dom sa i receptionen att vi skulle, för att komma till vårat rum, gå ut i koridoren och ta första dörren till höger. Vi hittade ingen dörr till höger förutom en dörr under trappen och en dörr till städskåpet. HM! Det visade sig att dörren under trappen ledde ner till källaren/undervåningen där vi hittade vårat rum... Det var lite bökigt att krypa ihop för att komma igenom dörren och sen gå ner (och upp) för att komma till rummet. Menmen, det var ett fint rum där vi bodde hela familjen.

Kommentarer




Vad har du på hjärtat?


Börja med att skriva ditt namn

Stalker?

Din e-postadress (publiceras ej)

Hemsida eller blogg, om du har någon

Skriv din kommentar här