Operationen

Postat den 22 augusti klockan 15:33 i Vardagssnack,

Sjukhusvistelsen skulle ta 7 timmar om allt gick som på räls. Det tog ett dygn innan fick jag åka därifrån. Jag tillhörde tydligen den där gruppen som var lite knepigare. 
 
Kort och gott sa sköterskona efter operationen på uppvaket att mina halsmandlar tagit så mycket stryk och att dom hade svullnat så många gånger på varandra att dom på något sätt fastnat i halsen. Detta i sin tur betydde att dom inte "bara" kunde klippa bort halsmandlarna som man normalt gör utan dom var tvungna bränna loss dom. 
  
 
Hur mår jag nu efteråt då? Jag är relativt pigg när jag väl är vaken. Det tog mig precis över en timme att äta två skivor sötlimpa. Min tunga är väldigt svullen. Halsen är helsårig. Har även sår på tungan och i mungiporna som jag fått av instrumenetet dom använde för att hålla uppe munnen under operationen. Jag äter många värktabletter och sover ganska mycket. Skulle däremot vilja påstå att jag mår bra. Det är mycket bättre nu än när jag var riktigt sjuk. Doktorerna säger att dag 4-7 är värst eftersom såren läker då och "sårskorporna" i halsen lossar. Vi får väl se hur det blir med den saken. Stay tuned!

Kommentarer




Vad har du på hjärtat?


Börja med att skriva ditt namn

Stalker?

Din e-postadress (publiceras ej)

Hemsida eller blogg, om du har någon

Skriv din kommentar här