I-landsproblem

Postat den 15 februari klockan 23:21 i Vardagssnack,

Alltså, testa att stänga av strömmen i bara några timmar. Ni kommer bli galna!
 
För att ni ska hänga med så tänkte jag ta detta från början. Jag bor alltså i en liten liten 1:a i Guldheden. Jag hyr ett rum som är en del av en lägenhet men jag har separat ingång och dörren mellan mitt rum och övriga lägenheten är igenbyggd så jag kvinnan jag hyr av stöter jag inte på. Till mitt rum/lägenhet så går 1 säkring och på den säkringen går det kyl/frys, ugn/spisplattor och all annan hushållsel. Med andra ord har jag inte så stor möjlighet till att ha igång flera eldrivna grejer samtidigt för då överbelastas säkringen. Men jag testade detta igår kväll (inte med flit såklart!). Mitt i matlagningen så sa det bara tjoff och så blev det kolsvart. Och där stod jag igår i mörkret, hungrig som en varg för jag hade inte ätit sen lunch, maten var bara halvfärdig och livet sög stenhårt just i det ögonblicket. Och proppskået finns såklart i kvinnans lägenhet så.. jag kunde inte prata med henne med en gång, det var för sent. Så det var bara att lägga sig.
 
Jag la mig sur. Jag fattade inte riktigt vad som hänt när jag vaknade. Lamporna funkade inte. Sen kom jag på att proppen hade gått. Och det värsta av allt, kaffekokaren funkade inte! Satan... Det tog 6-7 timmar innan jag fått tag på kvinnan. Men sen var det frid och fröjd igen.
 
Dock var det dom längsta timmarna i mitt liv. Eftersom jag inte var förberedd hade jag inte laddat mobilen eller laptopen. Det var mulet (=mörkt) hela förmiddagen idag och det regnade eller haglade hela tiden så att plugga (utan ljuset) fanns inte riktigt på kartan. Det var kallt. Jag hade inte ätit riktig mat på länge så jag var allmänt lättirriterad.. Ja, osv. Tuff dag med andra ord.

Kommentarer




Vad har du på hjärtat?


Börja med att skriva ditt namn

Stalker?

Din e-postadress (publiceras ej)

Hemsida eller blogg, om du har någon

Skriv din kommentar här