Jag promenerar vidare

Postat den 01 oktober klockan 17:00 i Vardagssnack,

Det är svårt att låta bli att se som omkring här. Fina stigar/skogsvägar överallt så det kommer nog ta ett tag innan jag sett allt. Just nu är det min favoritårstid så jag försöker gå ut en promenad nästan varje dag och det är väldigt uppfriskande. Precis lagom varmt/kallt. På sommaren är det för varmt, men blir trött bara av att det är varmt och sen röra sig på det... Heh. Och på vintern, tja, jag har ju kallastma så det är ingen höjdarårstid sett ur promenadperspektivet. Men nu mittemellan är det perfekt!
I helgen besökte jag platserna ovan. Strålande sol och med trevligt sällskap. jag gillar ju skogen just för att jag är uppvuxen i en skog. Och av samma anledning gillar jag städer då det nästan blir lite exotiskt. Så ofta hoppar jag av bussen mitt i ingenstans för att gå några hållplatser och sen hoppa på bussen/tåget igen. Det kan vara i bostadsområden, industriområden, innerstäder eller mitt i ingenstans. Eftersom jag åker igenom Mölndal varje dag till och från skolan så går omkring mycket där.
Så himlans fint i Mölndal. Definitivt ett ställe att bo på om jag inte var bosatt i Kållered. Men vem vet, i framtiden kanske. Häromdagen satt jag kvar länge i skolan men kände ändå på kvällen att jag behövde ta en promenad. Och kvällspromenader tas med fördel i städer bland gatlamporna så Mölndal passade bra då med, och Woalla: Mitt i en uppförsbacke var ett träds löv "i vägen" för en gatlampas sken och i samma ögonblick tänkte jag på Lights in Alingsås.
Annars? Jag borde plugga mer. Jag är stressad. Jag orkar inte. Jag ville vara ledig i två veckor - sova lite, städa lite, fixa klart här hemma. Skolan är fortfarande kul och intressant. Jag skulle vilja jobba vid sidan av skolan men... nej, ingen tid för det. Jopp, det var nog det. Hejsvej.

Kommentarer




Vad har du på hjärtat?


Börja med att skriva ditt namn

Stalker?

Din e-postadress (publiceras ej)

Hemsida eller blogg, om du har någon

Skriv din kommentar här